Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Workshop avond: Ontdek onze nieuwste behandelingen!

IPL en KRF workshop

Onlangs hebben wij de IPL van Cinque.Zero en KRF toegevoegd aan de schoonheidsbehandelingen in onze salon.

IPL in het kort

IPL van Cinque.Zero is een snelle, gemakkelijke en pijnloze behandeling voor het verwijderen van ongewenste beharing van het gezicht en lichaam. Daarnaast kan het huidproblemen zoals een onzuivere huid of couperose behandelen. Meer lezen over IPL.

KRF in het kort

De KRF is een anti-aging apparaat dat met keramische radiofrequente techniek werkt. Dit is een “flow” van elektromagnetische energie die zich door onze huid voortbeweegt en het weefsel van binnenuit opwarmt, ook wel warmtetherapie genoemd. Meer lezen over KRF.

De workshops

Om onze klanten een goed beeld van deze nieuwe schoonheidsbehandelingen te geven organiseert SQIN op dinsdag 14 november een workshop avond! Op deze avond zullen vertegenwoordigers van Cinque.Zero en KRF aanwezig zijn om uitleg over de apparatuur en de behandeling te geven. Daarnaast heeft u als deelnemer de mogelijkheid om de behandeling zelf te ervaren.

Per workshop (IPL of KRF) zijn er 4 groepen met ieder maximaal 6 deelnemers. Een workshop duurt ongeveer 20 minuten. U kunt zich aanmelden voor uw workshop naar keuze op een van de volgende tijdstippen:

19.00 uur

19.30 uur

20.00 uur

20.30 uur

Aanmelden voor een workshop kan telefonisch, via het contactformulier of in onze salon (vol = vol!)