Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Past een Bodywizard Cryolipolyse of een Pascaud Contour behandeling bij mij?

vetbevriezing en huidverstrakking bij SQIN in Elst

In onze salon kun je terecht voor Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour behandelingen. Dit zijn hoogwaardige behandelingen voor een strakker en slanker lichaam. Als je wilt weten hoe deze behandelingen bij SQIN verlopen, kun je deze blog lezen. Wil je weten of deze behandelingen ook iets voor jou zijn? Bekijk dan eens deze punten.

Een Bodywizard Cryolipolyse of Pascaud Contour behandeling past bij jou als je:

  • Af wilt van kleine vetophopingen en/of verslapte huid. Ons Bodywizard Cryolipolyse apparaat bevriest vetcellen en voert deze op natuurlijke wijze af uit het lichaam. Pascaud Contour richt zich op het verstrakken van de huid, voor een steviger en egaler effect.
  • Het lastig vindt om langdurig een dieet te volgen. Natuurlijk is het nooit verkeerd om een gezonde leefstijl aan te houden. Maar om net dat beetje extra vet kwijt te raken zijn Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour een uitstekende manier om dit snel en effectief te bereiken. Meer voordelen van deze behandelingen hebben we in deze blog op een rijtje gezet.
  • Bereid bent om een langdurig traject bij SQIN aan te gaan. Met behulp van Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour behandelingen kun je binnen een redelijk snelle tijd strakker en slanker worden. Voor het beste resultaat zul je deze behandeling wel regelmatig moeten herhalen. In deze blog lees je hier meer over. Als je bereid bent om dit te doen, passen deze behandelingen goed bij jou.
  • Een strakker en slanker lichaam wilt maar plastische chirurgie geen optie voor jou is. Met Bodywizard Cryolipolys een Pascaud Contour bereik je mooie resultaten, zonder dat hier een operatie of naald aan te pas komt.
  • Jezelf een van de beste behandelingen op het gebied van huidverstrakking en vetbevriezing wilt gunnen! SQIN werkt uitsluitend met de beste apparaten en producten, zodat altijd het mooist mogelijke resultaat wordt behaalt.

Maak een afspraak voor een intakegesprek of boek gelijk een afspraak