Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Waarom je sommige schoonheidsbehandelingen beter in het najaar kunt boeken

schoonheidsbehandelingen in het najaar - SQIN by Carola in Elst

Wist je dat je sommige schoonheidsbehandelingen beter in de herfst kunt boeken? Dit heeft te maken met hoe je lichaam op bepaalde stoffen en behandelingen reageert, maar ook met de tijd die deze behandelingen in beslag nemen. Denk je al langer na over het starten van een behandeling? Lees hieronder welke behandelingen je het beste nu kunt starten en waarom!

Ontharing met IPL

Tijdens een IPL behandeling wordt lichaamshaar op een snelle, gemakkelijke en pijnloze verwijderd. De meest behandelde lichaamszones hiervoor zijn de benen, oksels en bikinilijn. Als je wil dat dit voor de zomer, als je weer vaker met blote benen en oksels het huis uit gaat, klaar is, kun je het beste in het najaar met IPL behandelingen starten. Er zijn namelijk meerdere behandelingen nodig voor een haarvrij resultaat en er moeten een aantal weken tussen de behandelingen zitten. Als je op tijd klaar wilt zijn is nu dus de tijd om te starten!

Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour

In de winter verstoppen we ons vaker in dikke truien en dragen we meerdere lagen kleding. Zodra het richting de lente en zomer gaat, worden de korte mouwen, broeken en ook de zwemkleding weer uit te kast gehaald. Wil jij je graag zelfverzekerder voelen en ben je op zoek naar een schoonheidsbehandeling die kan helpen bij het afslanken? Dan zijn de Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour behandelingen iets voor jou! Net als voor IPL geldt dat er meerdere behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. Kom daarom nu al langs voor een intakegesprek, zodat we een behandelplan voor je op kunt stellen waarmee jij voor de zomer klaar bent!

Gezichtsbehandelingen

In de zomer verhoornd je huid meer dan in de winter. Dit is een beschermingsproces van de huid tegen de schadelijke uv stralen van de zon, waarbij zich meer dode huidcellen verzamelen op je huid. Daarnaast droogt de huid in de zomer ook sneller uit. Vaak ziet je huid er hierdoor dof en droog uit. Door de huid na de zomer goed te behandelen krijgt de huid weer een mooie glow en wordt de celvernieuwing gestimuleerd. De herfst is ook heel geschikt om intensievere behandelingen te doen, zoals peelingen, skinneedling enz. Zo geef je je huid een enorme boost en pak je de huidstructuur goed aan. In combinatie met de verzorgende producten van Cosmedix, Skeyndor of Pascaud zorgt ervoort dat jouw huid er weer tegenaan kan en er altijd heerlijk fris uitziet.

Gun jezelf een mooi najaar

Gun jij jezelf een mooi najaar en wil je op tijd klaar zijn voor het komende seizoen? Op bovenstaande behandelingen gelden nu mooie najaarskortingen! Of maak gelijk een afspraak voor een intake, zodat we samen kunnen kijken welke behandelingen en welk behandelplan bij jou passen.

Bekijk de najaarskortingen