Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Vier de feestdagen met bijpassende nagellak

Nagellak feestdagen - Carola Nails and Beauty

De feestdagen staan weer voor de deur. De ultieme tijd om jezelf in dat ene leuke jurkje te hijsen en je beste paar hakken uit de kast te trekken. Misschien is dit wel de eerste kerst met je vriend of vriendin? Of maken jullie ieder jaar een mooie familiefoto? Wat de reden ook is, met kerst wil je er graag op je mooist uitzien. Met een passende nagellak maak je iedere outfit helemaal af!

Wij hebben voor jou de mooiste kleuren uit de O.P.I Breakfast At Tiffany’s collectie op een rijtje gezet. Zo kun je iedere feestdag een andere kant van jezelf laten zien.

Kerstavond

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

Breakfast at Tiffany’s
A matte pearl for early morning window-shopping.
HR H10/Breakfast at Tiffany’s

Nog niet alle kerstcadeaus bij elkaar? Vandaag heb je gelukkig nog de tijd om de stad in te gaan en je laatste inkopen te doen. Vergeet dan vooral niet deze matte nagellak op te doen, die jou door het chaos van late kerstshoppers zal leiden. En wie weet laat iemand je wel voor in de rij bij de kassa, alleen omdat jij deze prachtige kleur draagt! Deze kleur staat naast de kerstboom trouwens net zo mooi als in de winkelstraat, dus laat hem vooral zitten!

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

Got the Mean Reds
Everything will be all right…just put on some red!
HR HO6/Breakfast at Tiffany’s

Kerstavond; de aftrap van de meest feestelijke periode van het jaar. Misschien voel je zelfs een beetje spanning opkomen. Zou alles wel goed verlopen? Zoals O.P.I zelf al verklapt, met deze kleur rood op je nagels komt alles goed! Voel je zelfverzekerd met deze klassieke nagellak. Je ziet er prachtig uit!

1e Kerstdag

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

Rich & Brazilian
Compliments abound when you show off this rich burgundy.
HR H06/Breakfast at Tiffany’s

Eerste Kerstdag staat bij de meesten in het teken van familie. Een bezoekje bij oma en opa, je broers en zussen en zelfs je schoonfamilie hoort erbij. Met zoveel bezoekjes is de kans op complimentjes op je outfit natuurlijk erg groot. Met deze krachtige kleur nagellak ben je verzekerd van complimentjes! Je familieleden zullen versteld staan.

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

Girls Love Pearls
Just like this lustrous silver, they add a touch of class to practically everything.
HR H45/Breakfast at Tiffany’s

Hangt je kledingkast vol met feestjurken maar kun je niet kiezen welke je vanavond aan wilt doen? Geen paniek. Begin met het lakken van je nagels in deze elegante kleur en ga dan nog eens bij je kledingkast staan. De Girls Love Pearls nagellak maakt van iedere jurk een prachtjurk, dus maak je niet druk. Jij steelt vanavond de show met je nagels!

2e Kerstdag

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

I’ll Have a Manhattan
This sleek dark purple mixes perfectly with classic cocktails.
HR H46/Breakfast at Tiffany’s

Hoewel kerst met familie en vrienden de leukste periode van het jaar is, kan het stiekem ook een beetje vermoeiend zijn. Een feestmaal voor alle gasten op tafel zetten, een praatje met iedereen doen en er daarnaast ook nog eens prachtig uitzien; het valt soms niet mee. Wellicht dat je tussendoor snakt naar een borrel. Niks mis mee, mits je dit combineert met deze donkerpaarse nagellak toon. Je gasten zullen zo versteld staan van je nagels dat ze die borrel in jouw handen helemaal over het hoofd zien!

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

Black Dress Not Optional
This elegant, Little-Black-Dress black is a must-have.
HR H03/Breakfast at Tiffany’s

Tot nu toe ben je er iedere avond in geslaagd er geweldig uit te zien. Je jurk op kerstavond was adembenemend en op Eerste Kerstdag kreeg je eindeloos complimenten over je look. Maar op Derde Kerstdag raakt je inspiratie dan toch op. Wat nu? Gelukkig is de wereld het erover eens dat de little black dress altijd en overal kan! Samen met een little black nail, die je gemakkelijk creëert met deze kleur uit de O.P.I collectie, ben je ook vanavond weer verzekerd van een geweldige look!

3e Kerstdag

Derde Kerstdag? Bestaat dat? Nou officieel niet, maar wij zijn van mening dat je de dag na kerst echt wel een feestdag mag noemen. Drie dagen lang heb je jezelf opgedoft en genoten van al dat heerlijke eten op tafel. Vandaag is de dag om uit te buiken en bij te komen.

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

I Believe In Manicures
And I believe in this precious, light blue!
HR H01/Breakfast at Tiffany’s

Eindelijk weer een dagje voor jezelf. Koel af en kom tot rust met deze lichtblauwe nagellak. Lichtblauw staat het beste bij een spijkerbroek en een simpele trui, weer eens wat anders na al die jurken en rokjes. Of je nou besluit lekker thuis te blijven, een kopje koffie te gaan drinken met een vriend of vriendin of een wandeling door de stad of het bos te maken; deze tint nagellak kan altijd.

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

Apartment for Two
Make room for this cozy, romantic rasp-berry.
HR H04/Breakfast at Tiffany’s

In je eentje uitbuiken op de bank is lekker. Samen met je partner is dit nog veel lekkerder! Maak er een pyjama dag van en zet jullie favoriete film op. Lak je nagels van tevoren nog wel even in deze frisse raspberry kleur. Je zult er letterlijk en figuurlijk van opfleuren! En je vriend of vriendin kan nog even nagenieten van al die fantastische looks die je de afgelopen dagen hebt laten zien. Win-win situatie dus!

Oud & Nieuw

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

Champagne for Breakfast
Wake up to this bubbly, sparkling silver!
HR H02/Breakfast at Tiffany’s

Straks is het zo ver! De kurken gaan knallen, vuurwerk wordt afgestoken en het nieuwe jaar wordt ingeluid. Reden genoeg voor glitters! Lak je nagels in deze sprankelende zilveren kleur, schenk de champagne in en het feest kan beginnen. De Champagne for Breakfast kleur kan trouwens met vrijwel iedere outfit gecombineerd worden. Elegant en praktisch tegelijkertijd!

OPI nagellak - Carola Nails and Beauty

Sunrise…Bedtime!
A glittery dawn-pink for night owls and party girls.
HR H11/Breakfast at Tiffany’s

Wil jij het nieuw jaar nog net iets knallender ingaan dan de rest? Ga dan voor deze roze glitter nagellak. O.P.I creëerde deze kleur speciaal voor alle feestbeesten en nachtuilen die de show willen stelen. En mocht je het op Nieuwjaarsdag een beetje zwaar hebben herinneren je nagels je er in ieder geval aan dat je een fantastische Nieuwjaarsnacht hebt beleefd!

Verliefd geworden op deze kleuren? In onze salon kun je jouw nagels laten lakken in de Gelcolor van de O.P.I Breakfast at Tiffany’s collectie.