Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Tips voor thuis: verzorgde handen en nagels

tips nagel en handen verzorging

Onze handen zeggen meer over ons dan we vaak denken. Ze zijn ons visitekaartje, en daarom willen we dat ze er mooi en verzorgd uitzien. Natuurlijk herstellen onze huid en nagels van binnenuit, maar doordat we onze handen dagelijks zoveel gebruiken en aan zoveel verschillende omstandigheden blootstellen kunnen zo soms wel wat extra verzorging gebruiken. Bij SQIN gebruiken wij producten van de Avoplex en Avojuice lijn van O.P.I, omdat wij geloven in de werking en het resultaat hiervan. Deze producten kun je ook mee naar huis nemen, zodat je thuis je eigen mini-manicure kunt doen! Lees hieronder meer over de producten in onze salon.

Verzorgde nagels

Gezonde nagelriemen zijn de basis voor gezonde, mooie nagels. Het verzorgen van je nagelriemen kan helpen om je nagels sneller te laten groeien. Voor de dagelijkse verzorging van je nagelriemen raden wij de Avoplex nagelriemolie van O.P.I aan: ze worden er soepel door en zien er mooier en verzorgd uit. Droge velletjes rondom je nagels verdwijnen als sneeuw voor de zon! Bovendien ruikt deze olie heerlijk, door de combinatie van avocado extract, zonnebloemolie sesamolie en kukui-notenolie.

Als je last hebt van pijnlijke, beschadigde nagelriemen kun je beter voor de Avoplex nagelriemcrème kiezen. Dit is een kuur die de vocht/vetbalans van je nagelriemen herstelt en ze op die manier weer “gezond” maakt. Wij adviseren deze crème ook altijd aan nagelbijters, vanwege de intensieve werking.

Verzorgde en zachte handen

Om de natuurlijke vochtbalans van je huid op peil te houden of te versterken kun je het beste dagelijks handcrème van O.P.I gebruiken. Dit voedt de huid van je handen van binnenuit en geeft zo de mogelijkheid om zich te herstellen. Welke handcrème voor jouw handen het beste is hangt af van verschillende factoren.

Voor de dagelijkse verzorging van je handen heeft O.P.I de Avojuice collectie ontwikkeld; een samenstelling van natuurlijke hydraterende ingrediënten, verzorgend avocado extract en aloë vera. Je handen worden er zacht door en ruiken heerlijk naar één van de 9 geurvariaties! Met deze handcrème sla je trouwens twee vliegen in één klap, want je kunt het ook als bodylotion gebruiken. Ideaal!

Je handen kunnen al gauw droog worden door weer- en werkomstandigheden of andere oorzaken. Als je hier af en toe last van hebt kun je de Avoplex Moisturizing Handlotion gebruiken om de droge huid te verzorgen en te verzachten. Je handen zijn binnen no time weer lekker zacht!

Ook als je last hebt van extreem droge nagels kun je een greep doen uit de Avoplex collectie. De High-Intensity Hand & Nail Cream is een alles-in-één handcrème die zowel je handen als nagels intensief herstelt en voedt. Deze crème kun je het beste meerdere keren per dag aanbrengen voor het beste resultaat.

Met een aantal kleine handelingen op een dag kun je dus zelf al heel veel goeds voor je handen en nagels doen. Het is helaas niet altijd even makkelijk om zelf te bepalen welke hand- of nagelcrème het beste voor jou werkt. Wij helpen je graag in onze salon, waar we je het beste advies kunnen geven. En mochten jij en je handen nou toe zijn aan een uitgebreide manicure dan ben je natuurlijk altijd welkom bij ons!