Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Summer vibes. Dit zijn onze juni deals!

Superdeal for superdads

Zondag 20 juni is het Vaderdag! Wil jij je vader, opa of schoonvader in het zonnetje zetten en hem bedanken met een leuke verrassing? Om deze dag extra speciaal te maken hebben wij een fijne Vaderdag Deal samengesteld:
Schoonheidsbehandeling 45 minuten of Pro Spa Pedicure behandeling + Haren knippen €50,-  (bellen voor reservering)

De kracht van HydroPeptide

In de zomermaanden vol met zon, strand en terrasjes kan onze huid wel wat extra aandacht gebruiken. Door de hoge luchtvochtigheid en warmte verliest je huid extra vocht. Het is heel belangrijk om te zorgen voor een optimaal gehydrateerde huid. De HydroPeptide behandeling zorgt voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. HydroPeptide gelaats- en lichaamsverzorgingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts één behandeling.

Peptiden zijn kort en simpel gezegd celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen. Peptiden kunnen de collageenproductie verhogen, wimperfollikels activeren en de samentrekking van de mimische spieren minimaliseren.

Elke HydroPeptide huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen. Boek nu een kennismakingsbehandeling voor €45!

De ideale verzorging voor je handen en voeten

De komende maanden kunnen we weer lekker luchtige slippers en sandaaltjes aan! Wat straalt nu meer zomer uit dan een kersverse manicure en pedicure in een vrolijk zomers kleurtje? Met de combideal Gelcolor brengen we jouw handen, voeten en nagels weer in perfecte conditie.

Combideal Gelcolor handen en voeten (Exclusief verwijderen oude Gelcolor) Normaal €59,- nu samen voor €50,-

 

Geniet en profiteer van deze voordelige acties en reserveer snel een afspraak!

Deze aanbiedingen zijn geldig van 1 tot 30 juni 2021.