Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

SQINtroduction behandeling

Ben je nog nooit in onze salon geweest? Maak dan vrijblijvend kennis met ons tijdens een kennismakingsbehandeling!

Voor het eerst naar een schoonheidssalon gaan die je nog niet kent kan best spannend zijn. Hoe ziet de salon eruit, welke mensen werken er en is de behandeling ook echt fijn? Om deze stap iets kleiner te maken bieden wij de SQINtroduction kennismakingsbehandeling in onze salon.

Uitleg SQINtroduction behandeling

De SQINtroduction kennismakingsbehandeling is speciaal samengesteld om jou kennis te laten maken met onze salon. We beginnen met een uitgebreide huidanalyse. Wij horen graag wat jouw wensen zijn en geven dan advies wat wij kunnen doen met onze producten, behandelingen en apparatuur. Daarna gaan we jouw huid behandelen met de producten van Pascaud, HydroPeptide of Obagi Medical die het beste bij jouw huid passen.

Zo krijg je een goed beeld van onze salon, ons team, onze producten en de behandelingen die we uitvoeren. De SQINtroduction behandeling kost €52,50, maar bij het boeken van een kuur of bij aanschaf van drie producten is deze behandeling gratis!

Voorbereiding

Er is geen speciale voorbereiding nodig voor de SQINtroduction behandeling. Als je make-up draagt kunnen wij dat in de salon verwijderen.

Nazorg

Na de behandeling kun je direct weer alles doen en je huid verzorgen of opmaken zoals je gewend bent.

Afspraak boeken?

Wil je deze behandeling bij ons boeken? Kies in ons reserveersysteem dan voor de ‘SQINtroduction’.

Afspraak boeken