0481-375840 | 06 57 76 00 51 (alleen whatsapp) info@sqinbycarola.nl

Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Salon

Sinds 2020 is de salon van SQIN midden in het centrum van Elst gevestigd. Samen met Kapsalon Avancé werken wij vanuit deze locatie, om jou een totale beauty beleving te kunnen bieden.

Unieke beauty beleving

In onze salon ben je welkom voor een unieke, totale beauty beleving, voor schoonheid van binnen én buiten. Verwen jezelf met een schoonheidsbehandeling voor je huid bij SQIN en sluit daarna gelijk aan in de kappersstoel bij Avancé voor een nieuwe coupe.

De salon van SQIN

De salon van SQIN bestaat uit een aantal behandelruimtes, de brow-bar, de manicure en pedicure hoek én een winkelgedeelte. In onze winkel kun je onze producten kopen, zodat je deze na jouw behandeling gelijk mee naar huis kunt nemen.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Carola Janssen en sinds 2000 heb ik mijn eigen salon. Eerst aan huis en sinds 2011 is mijn salon gevestigd in het centrum van Elst. In de salon bieden wij een totaalconcept van diverse behandelingen aan. In juli 2020 ben ik met mijn salon verhuisd naar een prachtig pand aan het St.Werenfriedplein in Elst. Kapsalon Avancé is ook in dit pand gevestigd (Kapsalonavance) en hiermee is ons totaalconcept compleet!

Kwaliteit, resultaat, service en nazorg staan bij mij hoog in het vaandel. In de schoonheidssalon werken wij daarom alleen met de beste producten voor jouw huid: Neova, Pascaud, Hydropeptide en Obagi. Onze behandelingen zijn erop gericht om huidproblemen te verminderen en jou een heerlijke ontspannende behandeling te kunnen bieden. Het verbeteren/veranderen en herstellen van de huid is mijn passie en ik ben ervan overtuigd dat je met de juiste producten in combinatie met goede behandelingen het meeste resultaat bereikt.

Daarom werken wij o.a. graag in combinatie met bijvoorbeeld Neogen Stistofplasma, Skinpen, Radiofrequentie (KRF) of de BeautyAngel Collageenlamp. Daarnaast kijken wij bij huidproblemen ook naar voeding en/of andere oorzaken. Alleen op deze manier kunnen wij voor het beste resultaat zorgen. Wil je graag af van overtollige vetcellen of beharing dan bieden wij Cryolipolise of Laser aan en voor versteviging/verstrakking van de huid de Pascaud Contour. Jouw handen en voeten verzorgen wij met het topmerken OPI en Magnetic. Voor kunstnagels, BIAB, gellak, manicure en cosmetische voetverzorging ben je bij ons ook in goede handen.

Met regelmaat volgen mijn medewerksters en ik (bijscholings-)cursussen en opleidingen om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en noviteiten in de beautybranche. Ik geloof dat met de juiste kennis wij iedereen nog beter kunnen behandelen en van advies kunnen voorzien. Op deze manier sturen wij onze klanten met een goed gevoel naar huis!

Graag verwelkom ik jou in mijn salon!

Werkdagen medewerksters

Carola (eigenaresse, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste): dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Lotte (schoonheidsspecialiste, nagel- en voetbehandelingen): donderdag, vrijdag en zaterdag
Marijn (schoonheidsspecialiste en nagel- en voetbehandelingen): woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Robin (nagelstyliste): woensdag en zaterdag
Lucinda (nagelstyliste): dinsdag, woensdag en zaterdag
Gaby: (pedicure): donderdag en vrijdag
Angela
: gastvrouw

Ik wens je veel plezier op mijn website! Heb je nog vragen dan kun je altijd bellen of via de mail contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Carola

Carola

eigenaresse, schoonheidsspecialiste, nagelstyliste

dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Lotte

Lotte

schoonheidsspecialiste, nagel- en voetbehandelingen

donderdag, vrijdag en zaterdag

Marijn

Marijn

schoonheidsspecialiste, nagel- en voetbehandelingen

woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Robin

Robin

nagelstyliste

woensdag en zaterdag

Lucinda

Lucinda

nagelstyliste

dinsdag, woensdag en zaterdag

Gaby

Gaby

pedicure

donderdag en vrijdag

Angela

Angela

gastvrouw