Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Ready for summer? Body behandelingen, zonbescherming & tanning

We kunnen nu al genieten van heerlijk, stralend weer en de zomer is in aantocht! Om straks nog nét even iets beter en bodyproof de zomer in te gaan brengen we de Pascaud Contour behandeling graag onder de aandacht. Daarnaast introduceren we de producten van Marc Inbane en laten we je kennismaken met de Sunday Brush! Met deze behandeling en zomerproducten zorg je dat je huid zomerproof is, je goed in je vel zit en jij dus nog meer van het zonnetje kunt genieten. Op naar een heerlijke zomer!

Pascaud Contour – Het beste apparaat op het gebied van huidverstrakking/versteviging

Boost je zelfvertrouwen en verbeter je zelfbeeld met de Pascaud Contour! Deze behandeling combineert vier technologieën (vacussage, radiofrequentie, softlaser en led) in één kop en zorgt voor fantastische resultaten. De synergetische werking van deze technieken behandelt effectief plaatselijke vetophopingen, vermindert centimeters in omvang, verstevigt de huid en de contouren van het lichaam. Dankzij de comfortabele, diepe therapeutische body contouring behandeling ervaar je zonder hersteltijd zeer snel een mooi en langdurig resultaat.

Actie

Marc Inbane – Discover the essence of luxury

Alle producten van Marc Inbane worden met liefde en zorg gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Dit premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Ontdek wat dit luxe Nederlandse merk in huis heeft voor jou. Laat je verrassen door de high-end collectie, bestaande uit tanningformules, verzorgingsproducten, tools, giftsets, accessoires en geurkaarsen.

De producten van Marc Inbane zijn vanaf  week 21 verkrijgbaar bij ons in de salon.

Sunday Brush

Sunday Brush is het eerste minerale zonnepoeder met SPF 50 én 100% natuurlijke ingrediënten. Dankzij de handige zelfdoserende brush kun je het poeder gemakkelijk aanbrengen op de huid, waar je ook bent. De natuurlijke mineralen van Sunday Brush trekken niet in de huid en zijn geschikt voor elk huidtype. Het kan over of onder make-up aangebracht worden. Geen gedoe meer met plakkende handen en make-up, even (bij)poederen en de handige brush kan weer makkelijk mee in de handtas. Snel, eenvoudig én doeltreffend!

Aankondiging prijsverhoging per 1 juni 2022

Gezien de oplopende kosten en prijsstijgingen zijn wij genoodzaakt een gedeelte van deze stijging in de prijzen door te rekenen. Per 1 juni 2022 zullen de prijzen van de behandelingen daarom worden verhoogd. Door deze prijsstijging kunnen wij als team de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen, onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen zodat we jullie nog vele jaren in de watten kunnen leggen!