Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Pupa Milano make-up, workshops en arrangementen

Pupa Milano

Pupa Milano is een make-up merk uit Italië, dat bekend staat om zijn opvallend rode design. Pupa betekent letterlijk poppetje of klein meisje. Make-up producten van dit merk zijn dan ook speels, fris en stralen een en al positiviteit uit. Deze kenmerken worden gedeeld door alle vrouwen en dat is ook wat Pupa Milano uit wil stralen: De schoonheid van Pupa is voor iedereen bereikbaar.

Workshops & make-up adviezen

SQIN By Carola is verkooppunt van Pupa Milano. Maar er is meer van Pupa in onze salon! Er worden regelmatig make-up workshops gegeven, waarbij er onder andere aandacht wordt besteed aan gezichtsanalyse en kleurkeuze, het accentueren van de oogmake-up, een dag- en avondmake-up, en een perfecte wenkbrauw/lip/brush. De kosten voor een Pupa Workshop (2 uur) bedragen € 25 p.p. Een hapje en een drankje worden door ons verzorgd (de workshop en prijs is gebaseerd op deelname van 6 personen). Tijdens de workshop ontvangt u 10% korting op de producten van Pupa.

De eerstvolgende Pupa workshop is gepland op woensdag 1 Februari. De middag workshop vindt plaats van 13.30 tot 15.30 uur. De avond workshop vindt plaats van 18.00 tot 20.00 uur. Meld je nu aan via info@sqinbycarola.nl of
bel 0481-375 840.

 

Groepsarrangementen op maat

Indien je een eigen groep hebt van minimaal vier personen dan kun je in overleg ook een eigen datum en programma samenstellen. Er is van alles mogelijk – neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!