Skeyndor (huidverbeterende) Behandelingen

Kies een categorie

01. Acne / Basis behandeling 30 minuten

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging. Deze behandeling is ook naar wens in te vullen.

€ 37,50

03. Skeyndor Aquatherm Treatment

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vochtherstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

€ 72,50

04. Skeyndor Power C Treatment

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie.

€ 75,00

05. Skeyndor Power Hyaluronic Treatment

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid.

€ 75,00

06. Skeyndor Oxygen Treatment

Behandeling ontwikkeld om de huid van zuurstof te voorzien en een bescherming te bieden tegen de schadelijke effecten van vervuiling.

€ 75,00

06. Skeyndor Power Retinol Treatment

Deze egaliserende behandeling op basis van pure Retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden.

€ 75,00

08. Skeyndor Global Lift Treatment

Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaakcontour en hals wordt verstevigd, het volume hersteld en de verslapping van de onderkin verzacht.

€ 80,00

09. Skeyndor Eternal Treatment

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidveroudering uit. De celvernieuwing en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

€ 80,00

10. Skeyndor Corrective Treatment

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepe rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

€ 80,00

11. Skeyndor Dermapeel Pro

Deze professionele en intensief exfolierende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert.

€ 77,50

12. Skeyndor Meso BT-Lift

Huidveroudering zoals rimpels en verslapping is wat we allemaal tegen willen gaan. De Meso BT- Lift biedt daar de oplossing voor. Drie unieke peptide vormen de basis van het concentraat die zorgen voor ontspanning van de mimische spieren met als resultaat dat fijne lijntjes en rimpels sterk verminderen.

€ 110,00

13. Skeyndor Meso Filler

Speciaal voor een dunne huid met verticale rimpels. De behandeling vult het weefsel op voor meer volume en gaat de strijd aan met verticale lijntjes en rimpels. Het verbetert de stevigheid van de huid en remt de huidveroudering.

€ 110,00