Skeyndor (huidverbeterende) Behandelingen

Kies een categorie

01. Acne Behandeling

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging. Deze behandeling is ook naar wens in te vullen. 45 minuten

€ 39,50

03.Skeyndor Aquatherm Treatment

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vochtherstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

€ 72,50

04.Skeyndor Power C Treatment

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie.

€ 75,00

05.Skeyndor Power Hyaluronic Treatment

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid.

€ 75,00

06.Skeyndor Oxygen Treatment

Behandeling ontwikkeld om de huid van zuurstof te voorzien en een bescherming te bieden tegen de schadelijke effecten van vervuiling.

€ 75,00

11. Skeyndor Dermapeel Pro

Deze professionele en intensief exfolierende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert.

€ 77,50

12. Skeyndor Meso BT-Lift

Huidveroudering zoals rimpels en verslapping is wat we allemaal tegen willen gaan. De Meso BT- Lift biedt daar de oplossing voor. Drie unieke peptide vormen de basis van het concentraat die zorgen voor ontspanning van de mimische spieren met als resultaat dat fijne lijntjes en rimpels sterk verminderen.

€ 110,00

13. Skeyndor Meso Filler

Speciaal voor een dunne huid met verticale rimpels. De behandeling vult het weefsel op voor meer volume en gaat de strijd aan met verticale lijntjes en rimpels. Het verbetert de stevigheid van de huid en remt de huidveroudering.

€ 110,00