Gratis kennismakingsbehandeling

Cosmedix (huidverbeterende) behandelingen

Kies een categorie

00.SQINtroduction 60 minuten.

Deze kennismakingsbehandeling is speciaal samengesteld om kennis te maken met onze salon! Wij beginnen met een uitgebreide huidanalyse en advies. Daarna gaan wij uw huid heerlijk behandelen met Cosmedix of Pascaud. ( 1 x te boeken )

€ 49.50

01. Acne Facial

Wij zijn tevens aangesloten bij de ANBOS met Acné Specialisatie waardoor u eventueel in aanmerking komt voor vergoeding van de zorgverzekeraar! Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging. Deze behandeling is ook naar wens in te vullen. 45 minuten

€ 39,50

02. Clarity/ Acné Facial.

Vermindert onzuiverheden en vlekjes. Vermindert overtollig talg. Kalmeert roodheden. Reinigt de huid, heeft een diep zuiverende werking in de porien.

€ 69,00

03. Verschillende Intensieve Peelingen

De Peelingen zijn intensieve behandelingen die zonder voorbereiding van Cosmedix producten niet gedaan kunnen worden. Boek daarom eerst een vrijblijvende intake. De overige behandelingen hebben een vanaf prijs, bekijk daarvoor onze online agenda of informeer in onze salon!

€ 89.00

04. Age Defiant Facial.

Stimuleert de celvernieuwing en verminderd rimpel diepte. Geeft de huid een boost en soepeler. Voedt de huid met krachtige anti-oxidanten. Verstevigd de huid.

€ 85.00

05.Calming Facial.

Kalmeert, verzacht en verminderd roodheden. Voedt de huid met krachtige anti-oxidanten. Door middel van een zachte exfoliatie komt er een gladdere huid tevoorschijn.

€ 85.00

06. Let’s Get Even Facial.

Zachte exfoliatie voor een gladdere en gave huid. Vermindert overtollig talg. Helpt tegen verstopte porien. Minimaliseert ouderdomsvlekjes/ pigmentvlekjes. Perfect voor een zonbeschadigde huid.

€ 85.00

06.Dry Skin Facial.

Intensieve hydraterende behandeling die helpt het vochtbalans, vitaliteit en de stevigheid van de huid te herstellen.

€ 85.00

08.Microdermabrasie & Metabolische Peel.

In combinatie met Cosmedix producten verhoogt Microdermabrasie de productpenetratie, waardoor uw huid collageen kan opbouwen en uw jeugdige uiterlijk kan herstellen. Met behulp van Microdermabrasie worden de buitenste huidlagen van de huid geexfolieerd en dit zorgt voor de verlichting van huidproblemen. In combinatie met onze metabolische peelings ziet u onmiddellijk toename van hydratie en vermindering van fijne lijntjes en pigmentvlekken. Prijs Peeling Level 1, 1+, 2+ + € 25,00 extra

€ 114,00

09.Skinneedling & Metabolische Peel

In combinatie met Cosmedix producten stimuleert microneedling de aanmaak van collageen en elastine en versterkt het de opperhuid terwijl producten dieper in de huidlagen doordringen. Verhoogd product opname, verzacht de huidtextuur, vermindert fijne lijntjes en rimpels, vermindert (acne) littekens, vermindert pigmentatie.

€ 135.00