Cosmedix (huidverbeterende) behandelingen

Kies een categorie

00. Verschillende Intensieve Peelingen

De Peelingen zijn intensieve behandelingen die zonder voorbereiding van Cosmedix producten niet gedaan kunnen worden. Boek daarom eerst een vrijblijvende intake. De overige behandelingen hebben een vanaf prijs, bekijk daarvoor onze online agenda of informeer in onze salon!

€ 74.50

01. Age Defiant Facial.

Verminder de eerste tekenen van huidveroudering incl. fijne lijntjes en rimpels met deze slimme exfoliatie en verstevigende peptiden. Deze behandeling maakt de huid onmiddellijk zachter en geeft haar een stralende teint.

€ 78.50

02. Clarity Facial.

Vecht tegen ontstekingen en overtollig talg met als gevolg een zuivere en gezonder uitziende huid.

€ 78.50

03. Calming Facial.

Kalmeer de gevoelige en geïrriteerde huid met een behandeling die ook de tekenen van veroudering op afstand houdt.

€ 78.50

04. Dry Skin Facial.

Intensieve hydraterende behandeling die helpt het vochtbalans, vitaliteit en de stevigheid van de huid te herstellen.

€ 78.50

05. Picture Perfect Facial.

Speciale 30 minuten behandeling om de huid te verfrissen en revitaliseren.

€ 49.50

06. Microdermabrasie & Metabolische Peel.

In combinatie met Cosmedix producten verhoogt Microdermabrasie de productpenetratie, waardoor uw huid collageen kan opbouwen en uw jeugdige uiterlijk kan herstellen. Met behulp van Microdermabrasie worden de buitenste huidlagen van de huid geexfolieerd en dit zorgt voor de verlichting van huidproblemen. In combinatie met onze metabolische peelings ziet u onmiddellijk toename van hydratie en vermindering van fijne lijntjes en pigmentvlekken.

€ 99.00

07. Skinneedling & Metabolische Peel

In combinatie met Cosmedix producten stimuleert microneedling de aanmaak van collageen en elastine en versterkt het de opperhuid terwijl producten dieper in de huidlagen doordringen. Verhoogd product opname, verzacht de huidtextuur, vermindert fijne lijntjes en rimpels, vermindert (acne) littekens, vermindert pigmentatie.

€ 125.00