Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

OPI ProSpa Pedicure

Cosmetische voetverzorging

De verzorging van jouw voeten is net zo belangrijk als die van jouw handen. Je voeten gebruik je namelijk de hele dag. Het verschil tussen een cosmetische voetverzorging en een pedicurebehandeling is dat cosmetische voetverzorging je voeten en teennagels verzorgt. Het is een heerlijke ontspannende behandeling. Een pedicurebehandeling lost problemen aan uw voeten en/of teennagels op. Bij een cosmetische voetverzorging verzorgen wij uw voeten met de heerlijke luxe ProSpa Pedicurelijn van OPI. U heeft keuze uit verschillende behandelingen. In de prijslijst kunt u zien wat het verschil is tussen verschillende behandelingen. Na deze behandeling zullen uw voeten en teennagels er weer heerlijk zacht en verzorgd uitzien.

gelcolor by opi

Nooit meer je nagels lang hoeven laten drogen, geen beschadigingen of afbladderen van de nagellak. Dan is Gelcolor by OPI wat voor jouw! Gelcolor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak. De nagels worden voorzien van een gekleurd laagje gel en dit geeft een prachtig glad en glanzend resultaat. Deze behandeling is er voor iedere vrouw die er altijd verzorgd uit wil zien. Ook voor een speciale gelegenheid of voor bijvoorbeeld een vakantie is Gelcolor van OPI de oplossing. Gelcolor blijft zo’n 3 weken mooi!

opi prospa pedicure

Voeten worden veel gebruikt en hebben daarom extra verzorging nodig zodat de conditie van de huid en nagels goed blijft. De pedicure behandelingen zijn daarom helemaal geen overbodige luxe, je voeten zullen na deze behandelingen weer heerlijk zacht zijn en er verzorgd uitzien. OPI heeft met de ProSpa lijn de eerste en enige professionele skin care lijn voor in de salon en voor thuis. Nagels worden gelakt met de nagellakken van OPI.

afspraak boeken

Kom je voor het eerst in onze salon? Boek dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.