Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Pascaud Contour

Pascaud Contour

De Pascaud Contour is het nieuwste apparaat op het gebied van huidverstrakking. Pascaud’s ruime ervaring en onderzoek in het produceren van effectieve lichaam- en huidverbeterende systemen dragen bij aan het succes van de Pascaud Contour. De Pascaud Contour combineert 4 technologieën in 1 kop en is een uniek en makkelijk te gebruiken systeem. De combinatie van de 4 technologieën zorgt voor een diepe synergetische werking met fantastische resultaten. De comfortabele, diepe therapeutische face & body contouring behandelingen zonder hersteltijd geven meetbare en consistente klinische resultaten. Het resultaat is een boost hij het zelfvertrouwen en een stralende huid! Door middel van de 4 technieken wordt uw huid van binnen uit versterkt, voor een mooi en langdurig resultaat.

Dit kan Pascaud Contour voor uw huid betekenen

  • Face & Body contouring
  • Huidverstrakking
  • Verminderen van omtrekken en plaatselijke vetophopingen
  • Cellulitis (P.O.F.S > Panniculose, Oedeem, Fibreus, Sclerotisch) verbeteren
  • Oedeem vermindering

De 4 technieken

  • Vacussage – Vacuüm: Verbetert onder andere de zuurstoftoevoer naar het weefsel en de collageenproductie
  • RF – Radiofrequentie: Geeft een liftend effect aan de huid door middel van collageen en elastine productie, verminderd oedeem en verbetert microcirculatie
  • IR – Softlaser: Verbetert en stimuleert onder andere de weefsel vernieuwing, het bindweefsel, celstofwisseling en celademhaling voor langdurige resultaten.
  • IR – Led: Verbetert de vloed en lymfe circulatie, vermindert ontstekingen, werkt vochtafdrijvend, verbetert synthese en stimuleert de fibroblasten.

Pascaud Contour in combinatie met Body-wizard Cryolipolyse

De Pascaud Contour werkt uitstekend in combinatie met de Body-wizard Cryolipolyse. Wij stellen graag een individueel behandelplan voor je op tijdens een intakegesprek.

afspraak boeken

Kom je voor het eerst in onze salon? Boek dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

boek jouw behandeling