Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Ontdek de kracht van Skeyndor

Mis onze acties van de maand niet

In onze salon bieden wij diverse producten en behandelingen van Skeyndor aan. Ken je Skeyndor nog niet of ben je benieuwd wat dit merk nog meer te bieden heeft? Bekijk dan eens de acties van deze maand!

Skeyndor kennismakingsactie

Maak je nog geen gebruik van Skeyndor behandelingen of producten, maar ben je wel benieuwd wat Skeyndor voor jouw huid kan betekenen? Dan is onze kennismakingsactie iets voor jou!
Om de kracht van Skeyndor te ontdekken kun je nu een Express Treatment boeken voor maar €19,95. Tijdens deze behandeling krijgt je huid in korte tijd een geweldige boost. Je huid wordt gehydrateerd, verhelderd en voelt direct beter aan.

De Express Treatment duurt 30 minuten en bestaat uit: Huidanalyse, reiniging, peeling, ampul, masker en dagverzorging.

Skeyndor Express Treatment De Luxe

Wil je nog meer uit Skeyndor halen? Boek dan een Express Treatment De Luxe voor maar €99,00 en ontvang de Home Box ter waarde van €52,00 gratis!
Tijdens deze De Luxe behandeling verzorgen wij jouw huid met de beste Skeyndor producten, voor direct zichtbaar resultaat. De Home Box is gevuld met de beste Skeyndor producten voor thuis. Zo kun jij jouw huid dagelijks de beste verzorging geven en blijvend resultaat boeken.

De Express Treatment De Luxe duurt 75 minuten en bestaat uit: Uitgebreide huidanalyse met Observ, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, ampul, gezichtsmassage, masker en dagverzorging.

Nieuw: Inloop op vrijdag en zaterdag voor brows & hars behandelingen

Heb je op vrijdag of zaterdag zin om spontaan langs te komen in onze salon? Vanaf nu bieden wij op die dagen inloop voor Neyes Brows en harsen van het gezicht, zonder afspraak!

Boek nu jouw behandeling van de maand