Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Obagi Medical

Welcome to the journey of a life long healthy skin

De producten van Obagi Medical staan bij huidspecialisten wereldwijd bekend vanwege de wetenschappelijk aangetoonde effectiviteit. Door de werking van de huid op cellulair niveau te transformeren en te verbeteren, worden ongeëvenaarde resultaten bereikt. Obagi Medical heeft diverse productsystemen ontwikkeld waarmee de meest voorkomende huidproblemen, waaronder huidveroudering, acné, pigmentatie, effectief en doeltreffend kunnen worden aangepakt.

Obagi medical biedt diverse mogelijkheden ter verbetering van de huid

Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige systemen en productlijnen, welke gedurende de jaren zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen adequaat aan te pakken. Denk hierbij aan oppervlakkige en diepe pigmentproblemen, grove huidstructuur, littekens, rimpels, huidslapte, rosacea en acne. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Voorbeelden hiervan zijn Arbutine, Retinol, Retinaldehyde en Benzoylperoxide. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

Resultaten

CLENZIderm MD

Reken voorgoed af met acne en een vette huid! Geen systeem is zo krachtig als het CLENZIderm MD systeem. Met actieve ingrediënten als Salicylzuur en Benzoylperoxide is het CLENZIderm MD systeem dé oplossing naar een zuivere huid. Salicylzuur normaliseert de talgproductie en verwijdert dode huidcellen. Benzoylperoxide is een bacterie-bestrijdend ingrediënt dat puistjes helpt voorkomen door het uitschakelen van p.acnes bacterie. De huid blijft vrij van ontstekingen en komt weer terug in balans.

Professional-C portfolio

De meest effectieve vorm van vitamine C in huidverzorging! Deze lijn heeft de focus op verscheidene percentages en vormen van vitamine C. De producten zorgen voor afname van fijne lijntjes, filteren schadelijke stoffen, geven collageen een boost, verminderen pigmentvlekjes en zorgen voor een egale en stralende glow.

Nu-Derm Fx Systeem

Hét systeem om de huid een totale transformatie te laten ondergaan. In slechts 18-24 weken zijn indicaties als melasma, littekens, verslapte huid, rimpels en een verstoorde huidstructuur verleden tijd. De specifieke opvolging van Alphahydroxyzuren, Arbutine en hydratanten zorgen voor een gezonde huid in optimale conditie.

Obagi bij SQIN

In onze salon bieden wij verschillende behandelingen van Obagi. Wij stemmen de behandeling af op de conditie van uw huid. Daarnaast zijn de producten van Obagi exclusief verkrijgbaar in onze salon, voor optimale verzorging van uw huid vanuit huis. Plan hier een afspraak.

Wij zijn tevens aangesloten bij de ANBOS met Acné Specialisatie waardoor u eventueel in aanmerking komt voor vergoeding van de zorgverzekeraar!