Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Nieuw: Skincare make-up van Skeyndor

Skeyndor make-up verkrijgbaar bij SQIN in Elst

In onze salon wordt veel gewerkt met de huidverbeteringsproducten van Skeyndor. Dit assortiment is nu aangevuld met de Skincare make-up lijn van Skeyndor. Dit is een hoogwaardige make-up lijn die de huid verzorgt, egaliseert en laat stralen.

Verzorging van binnenuit

Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). Dat is ook precies waar de behandelingen en producten van Skeyndor voor staan, zo ook de make-up lijn.

De Skincare make-up lijn van Skeyndor laat de huid stralen en biedt diepe verzorging van binnenuit. De make-up bevat UVB bescherming, SPF factor en ingrediënten die de huid hydrateren en versterken.

De ultieme Skincare make-up routine

Start met een filler base

Breng als eerste de Skeyndor filler base aan op je gezicht. Deze egaliseert en verbetert de teint en minimaliseert direct grove poriën, fijne rimpeltjes en lijntjes.

Foundation of BB cream voor een egale huid

Met de Skincare foundation of BB cream creër je een perfecte teint die de huid van binnenuit verzorgt. Ze egaliseren en hydrateren de huid, gaan huidveroudering tegen en bevatten bovendien UVB bescherming. De foundation en BB cream van Skeyndor zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, passend bij iedere huid.

Hou niet zo van foundation? Je kunt deze stap ook overslaan en direct een compact poeder gebruiken.

De hele dag door een egale huid met de Compact poeder

De make-up lijn van Skeyndor bevat meerdere compact poeders. Je kunt deze compact poeder gebruiken om je make-up te fixeren en de huid mat te maken, voor een lang aanhoudend stralend resultaat. Maar je kunt het ook in plaats van foundation gebruiken om een egale teint te creëren en pigmentvlekjes te verdoezelen. De Skincare compact poeders bevatten bovendien vitamines en andere werkzame stoffen voor een nóg mooier en beter resultaat.

Mascara als eye-catcher

Maak je look af met de verzorgende mascara van Skeyndor. Deze zorgt niet alleen voor een onvergetelijke oogopslag, maar versterkt je wimpers ook nog eens voor een gezonder en

Concealer als finishing touch

Zie je vlak voordat je de deur uit gaat toch nog een oneffenheid of wil je vermoeide ogen verdoezelen? Gebruik de Skincare concealer van Skeyndor! Deze concealer is dekkend en bevat vitamine C, om je huid nog een extra boost te geven.

Benieuwd welke producten uit de Skincare make-up lijn van Skeyndor het beste bij jouw huid passen? In onze salon kunnen we je alles hierover vertellen en kun je de producten testen.