Boek een kennismakingsbehandeling

Nieuw in de salon: My Skincaud

My Skincaud

my skincaud met gratis serum

My Skincaud is een nieuwe, revolutionaire methode om huidveroudering tegen te gaan. Deze methode is vanaf nu in onze salon verkrijgbaar!

op basis van jouw dna

My Skincaud gaat huidveroudering tegen met behulp van jouw DNA! In onze salon nemen we met een wattenstaafje een klein beetje wangslijmvlies bij je af. Dit sturen wij vervolgens op naar de Universiteit van Maastricht, waar wordt getest op welke factoren van huidveroudering jouw huid reageert. Vervolgens kun je de behandeling starten, met het Pascaud serum dat helemaal matcht met jouw DNA!

50% korting op het eerste serum

Bij deze behandeling krijg je het Code X Serum ter waarde van €99,00 cadeau! Dit serum is geschikt voor alle huidtypen en maakt je huid zichtbaar strakker binnen enkele behandelingen.

Start je in oktober met de My Skincaud behandeling? Dan ontvang je bovendien 50% korting op het eerste serum (ter waarde van €99,00) dat jij koopt.

Meer informatie over My Skincaud

Covid-19 Update 😷

Voel je veilig

Wij werken in deze tijd met het hygiëne protocol van ANBOS Branchevereniging. Wij werken met handschoenen, mondkapjes en plexiglas schermen en desinfecteren na iedere behandeling.

Wij willen graag het volgende aan je vragen:

  • Heb je gezondheidsklachten blijf thuis!
  • Kom op tijd en als het kan alleen.
  • Handen wassen of desinfecteren voor en na de behandeling.
  • Betaal contactloos via pin of een tikkie. Contant geld mag ook, maar dan graag zo gepast mogelijk.