Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Neova (salonpeelingen en thuisproducten)

Neova Peelingen en Producten.

Het Amerikaanse NEOVA gaat verder dan enkel huidverzorging en huidverbetering. Het merk heeft een wetenschappelijke basis en speelt specifiek in op het herstel van huidschade ontstaan door photoaging. UV-straling is verantwoordelijk voor meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit. De producten van NEOVA dringen diep door in de huid om daar de DNA schade (photodamage) te herstellen.

NEOVA’s herstellende oplossingen leveren een zo complete verzorging dat ze een revolutie hebben teweeggebracht in photoaging.  Met aandacht gericht op het behoud van gezonde huidcellen, biedt NEOVA verschillende formules met DNA Repair Enzymen, Koper Peptide Complexen, intense antioxidanten en DNA-herstellende zonnefilters om zo photodamage te elimineren voordat het permanent wordt.

Voor het eerst heeft een merk aangetoond dat het een photodamage kan behandelen, voorkomen en herstellen. Op 10 mei 2016 heeft het United States Patent Office dan ook een formulebescherming aan NEOVA toegekend voor haar “actuele samenstellingen en methodes voor het herstel van de door de zon beschadigde huid, en actuele zonnebrandcrèmesamenstellingen voor zowel het voorkomen als het herstellen van schade door de zon”.