Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Nieuw! My Skincaud, DNA Test voor jouw huid

NIEUW! DNA Test voor jouw huid!

Er is een groot aanbod in huidverzorging, maar hoe weet je zeker dat je het beste regime gebruikt voor jouw huid? Om deze vraag te beantwoorden heeft Pascaud MY SKINCAUD ontwikkeld. Op basis van jouw DNA wordt bepaald op welke punten jij je het beste kunt richten om huidveroudering te verminderen én tegen te gaan.

Wat is My Skincaud?

My Skincaud is een DNA-test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. Jouw unieke code geeft jou én ons meer inzicht in je huid en dus meer informatie om een gepersonaliseerd en effectief behandeltraject te ontwikkelen, geheel afgestemd op alle kenmerken van jouw huid! Jouw code vertelt je ook welke serums je het beste kunt toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak je ze het beste kunt gebruiken. MY SKINCAUD kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Pascaud werkte voor deze unieke high level techniek én serums samen met Maurice Zeegers van de Universiteit Maastricht. Maurice Zeegers is hoogleraar in de complexe genetica.

Een gepersonaliseerd huidadvies gebaseerd op je eigen DNA, zo bereik je je mooiste huid! Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen DNA?

Hoe werkt het?

In onze salon nemen we een klein beetje wangslijmvlies met een wattenstaafje bij je af. Dit sturen wij vervolgens op naar Maastricht University, waar jouw DNA code vervolgens in kaart wordt gebracht.

Om jouw privacy maximaal te waarborgen werkt My Skincaud met een anonieme app op je mobiele telefoon. Je hoeft geen persoonlijke gegevens in te voeren en niemand anders heef toegang tot jouw DNA-rapport en huidcode. De app geeft jou een persoonlijke code, waarmee jij jouw persoonlijke huidadvies op basis van jouw DNA kunt bekijken. Neem dit huidadvies weer mee naar onze salon, zodat je jouw serum kunt ophalen.

De serums

In totaal zijn er zeven serums ontwikkeld. In alle zeven serums zijn de werkstoffen gericht op één doel. Elke huid is anders en reageert hierdoor ook anders op huidveroudering. Doordat My Skincaud op basis van jouw DNA werkt, sluit het serum uit jouw persoonlijke huidadvies ook helemaal aan bij de behoeften van jouw huid. Je gebruikt deze serums in de ochtend en in de avond.

Als je start met deze behandeling ontvang je van ons het Code X serum cadeau. Dit is een universeel liftend serum, dat geschikt is voor elke huid en deze direct zichtbaar verstrakt.

Combineer My Skincaud

My Skincaud kan met iedere ander huidverzorgingsmerk en veel verschillende schoonheidsbehandelingen worden gecombineerd. In onze salon kunnen we een persoonlijk behandelplan voor je opstellen, dat is gebaseerd op jouw unieke DNA. Zo haal je nog meer effect uit My Skincaud.

Afspraak boeken

Kom je voor het eerst in onze salon? Boek dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.