Skeyndor huidverbetering

Skeyndor producten - verkrijgbaar bij SQIN by Carola

Bij SQIN richten we ons op huidverbetering. Daarom werken wij met huidverbeteringsproducten van Skeyndor.

Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud). En dat is precies wat het Spaanse merk uitstraalt. Met een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen voor gelaat en lichaam.

De werking van Skeyndor

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkeling en blijft Skeyndor innoveren . Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van uitstekende kwaliteit. De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

In combinatie met deze mooie producten werken wij veel met apparatuur, zoals Microdermabrasie, Peelingen, Skin-needler, BeautyAngel Collageenlamp, KRF (keramische radio frequentie) en de Ultrasonic (ultrasound).

Wij zijn tevens aangesloten bij de ANBOS met Acné Specialisatie waardoor u eventueel in aanmerking komt voor vergoeding van de zorgverzekeraar!

Skeyndor behandelingen

In onze salon bieden wij verschillende huidverbeterende behandelingen van Skeyndor.

Bekijk de Skeyndor behandelingen