Boek een SQINtroduction behandeling

Cosmedix

Cosmedix huidverandering - SQIN by Carola

Maximale resultaten met verminderde irritatie

Cosmedix biedt de hoogste kwaliteit van professionele huidverbeterende behandelingen en producten voor thuiszorg. Cosmedix is in 1999 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkelt tot de nummer 1 keuze voor huidverbetering door schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten en is pionier van de Chirale Skincare technologie. Door het gebruiken van het revolutionair zuiveringsproces, genaamd “Chiral Correction” afkomstig uit de medicijn wereld, heeft Cosmedix een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties om de huid echt te veranderen, zonder huidirritaties die veel consumenten tegenwoordig gewend zijn. Maar Cosmedix blijft altijd vooruitstrevend met innovaties en vernieuwingen. Zo heeft Cosmedix 4 hoofdpijlers voor haar producten en behandelingen ontwikkelt en is het sinds dag één dierproefvrij.

Hoe onderscheidt Cosmedix zich?

Cosmedix onderscheidt zich van andere merken door het streven naar het gebruik van de zuiverste ingrediënten voor de huid. Producten van Cosmedix bevatten dan ook geen parabenen, Benzoyl Peroxide, Petroleumderivaat, Natrium Lauryl Sulfate (SLS), kunstmatige geur- en kleurstoffen, ruwe toevoegingen en dierlijke ingrediënten. In plaats daarvan gebruikt Cosmedix plantaardige ingrediënten, anti-aging peptiden, krachtige antioxidanten, ingekapselde vitamine A en andere krachtige en zuivere ingrediënten.

De werking van Cosmedix

Cosmedix onderscheidt zich door de 4 formules die speciaal zijn ontwikkeld om een aantal huidindicaties aan te pakken. Het doel van deze formules is het helpen versterken, versnellen en het verbeteren van het vernieuwsingsproces van de huid. Deze 4 formules zijn:

  1. Betere botanicals. Alleen de hoogste kwaliteit plantaardige ingrediënten en pure essentiële oliën – nooit kunstmatige kleuren en vulstoffen.
  2. Skin matrix support waarmee de bouwstenen voor celverjonging en huidherstel worden geleverd
  3. Slimmere exfoliatie, waarbij de dode huidlaag zachtjes wordt verwijderd
  4. Chirality, waarbij alleen ingrediënten worden gebruikt die positief interageren met de huid

Cosmedix behandelingen en producten stimuleren de celvernieuwing van de huid, waardoor de huid onmiddelijk gladder en stralender uitziet, oplicht en verhelderd waardoor de kans op pigmentverstoringen afneemt en de huid zichtbaar verjongt!

Resultaten

Met behulp van Cosmedix verhelderd uw huid, verfijnen uw poriën en verminderen fijne lijnen en rimpels. Het resultaat?

Cosmedix resultaten - Carola Nails and Beauty

Cosmedix bij SQIN

U kunt in onze salon diverse Cosmedix peelingen en facials boeken. Wij stemmen de behandeling af op de conditie van uw huid. Daarnaast zijn de producten van Cosmedix exclusief verkrijgbaar in onze salon, voor optimale verzorging van uw huid vanuit huis.

Cosmedix werkt met hoog geconcentreerde werkzame stoffen. Het is belangrijk om uw huid de tijd te geven om hieraan te wennen. Daarom is het noodzakelijk om uw huid minimaal 10 tot 21 dagen voor te bereiden op onze behandelingen. We vertellen u graag meer hierover in onze salon! Boek een vrijblijvende intake.

Cosmedix behandelingen

In onze salon bieden wij verschillende behandelingen van Cosmedix.

Wij zijn tevens aangesloten bij de ANBOS met Acné Specialisatie waardoor u eventueel in aanmerking komt voor vergoeding van de zorgverzekeraar!

Bekijk de Cosmedix behandelingen