Boek een kennismakingsbehandeling

Mei deals!

Moederdag actie

Zondag 9 mei is het zover; dé dag om moeders in het zonnetje te zetten. Wil jij je moeder verrassen met een mooi cadeau? Speciaal voor de allerliefste mama’s hebben wij een heerlijke Moederdag Treatment samengesteld. Zo heeft ze echt even een momentje voor zichzelf.

Schoonheidsbehandeling 45 minuten + Gelcolor op de handen of voeten voor €55,-.

Een stralende oogopslag

Wil jij mooie, lange, volle en gekrulde wimpers zonder mascara? Kies voor wimperextensions! Wij creëren een mooie, open blik met de One by One techniek. Deze mooie wimpers blijven 2 tot 4 weken zitten.

Set wimperextensions One by One nu €60,-

Sharing is caring

Wil je liever samen met je moeder (of vriendin/buurvrouw/dochter) iets leuks doen? Maak er een gezamenlijk uitje van en geniet van de Signature Pedicure met Gelcolor. Wie wil dat nu niet? Het gevoel van frisse, verzorgde voeten die gezien mogen worden is heerlijk! Jullie kletsen gezellig bij, terwijl wij jullie voeten helemaal summer ready maken!

Duo behandeling: Signature Pedicure met Gelcolor. Inclusief Voetbad, nagels knippen, nagelriemverzorging, scrub, eelt verwijderen,
masker, massage, Gelcolor en Ceramide spray. Normaal €120, nu €100 (voor 2 personen!)

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze beautybehandelingen? Geniet en profiteer van deze voordelige acties en reserveer snel een afspraak!

Deze aanbiedingen zijn geldig van 1 tot 31 mei 2021.

 

Covid-19 Update 😷

Voel je veilig

Wij werken in deze tijd met het hygiëne protocol van ANBOS Branchevereniging. Wij werken met handschoenen, mondkapjes en plexiglas schermen en desinfecteren na iedere behandeling.

Wij willen graag het volgende aan je vragen:

  • Heb je gezondheidsklachten blijf thuis!
  • Kom op tijd en als het kan alleen.
  • Handen wassen of desinfecteren voor en na de behandeling.
  • Betaal contactloos via pin of een tikkie. Contant geld mag ook, maar dan graag zo gepast mogelijk.