Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Make-up van Pupa Milano: Samenwerking tussen SQIN en Bian-Visagie

Pupa Milano make-up - Carola Nails and Beauty in Elst

SQINen Bian-Visagie gaan samenwerken! Vanaf nu zijn de make-up producten van Pupa Milano te koop bij SQIN! Daarnaast zullen er regelmatig workshops en persoonlijke make-up adviezen door Angela van Bian-Visagie worden gegeven bij SQIN!

Wat betekent dit voor klanten van Carola Nails and Beauty?

Vanaf nu is SQIN officieel verkooppunt van make-up producten van Pupa Milano. Als klant van SQIN kun je nu dus alle mascara’s, blushes, lippenstiften en meer in de salon van SQIN kopen. Daarnaast worden er leuke workshops georganiseerd en persoonlijke make-up adviezen gegeven in de salon.

Wat betekent dit voor klanten van Bian-Visagie?

Als klant van Bian-Visagie kun je alle producten van Pupa Milano gewoon zoals je gewend bent bij Bian-Visagie bestellen. Daarnaast kun je de producten nu ook bij SQIN kopen. Dat is dubbel genieten van alle mooie make-up producten van Pupa Milano! Voor workshops en make-up adviezen kun je terecht in de salon van SQIN, waar Angela van Bian-Visagie regelmatig te gast is.

Maak alvast een notitie in je agenda!

Om deze leuke samenwerking te vieren organiseren wij binnenkort een introductie-avond van Pupa Milano in de salon van SQIN. Deze introductie-avond vindt plaats op donderdag 25 januari van 18.30 tot 21.00 uur. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing, maar maak alvast een notitie in je agenda!

Meer lezen over Pupa Milano