Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Maak kennis met onze nieuwe schoonheidsspecialiste Elianne!

Even voorstellen

Misschien heb je al kennisgemaakt met onze nieuwe schoonheidsspecialiste: Elianne.
Sinds eind mei is ze ons team komen versterken.
Elianne werkt fulltime; op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
Ze  stelt zich graag aan je voor:

Mijn naam is Elianne, van jongs af aan ben ik al bezig met het uiterlijk en inmiddels heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald. Ik ben al een tijdje werkzaam in de beautybranche en ik heb ervaring met O.P.I. , wimperextensions, lashlift en brow behandelingen. Deze behandelingen doe ik nu al bij SQIN. In het najaar ga ik ook schoonheidsbehandelingen geven. Mijn ambitie is om in de toekomst nog meer te leren en mezelf te ontwikkelen om nog meer behandelingen te kunnen geven.

Ik hoop jullie snel te zien in de salon!

Lieve groet, Elianne

Maandelijkse kortingsactie Socials

Wil jij in één oogopslag mooie lange, volle wimpers? Profiteer dan nu van deze fijne actie en maak kennis met onze nieuwe collega Elianne!

Set wimperextensions van € 75,- voor € 65,-

One by One wimperextensions is een verlenging- én verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. De extensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die bij One by One haartje voor haartje op de natuurlijke wimpers plakt. De extensions blijven 2 tot 4 weken zitten.

Lash Volume Lift inclusief verven van € 69,95 voor € 59,95

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. De behandeling zorgt voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag! Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar.

Like, deel en volg ons  op social media en boek jouw afspraak via onderstaande button. Op vertoon van het social media bericht profiteer jij van deze fijne korting!

Plan een afspraak