Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Lentekriebels bij SQIN

De lente is begonnen! Ben jij klaar voor een frisse start en kunnen je lichaam, gezicht en voeten hier wel een boost bij gebruiken? Bekijk dan eens onze 3 lente acties!

Bodywizard Cryolipolyse actie

3e behandeling gratis!

Wil jij nog wat overtollig vet kwijt voor de zomer? Nu is de ideale tijd om te starten met de Bodywizard Cryolipolyse behandelingen! Tijdens deze behandeling worden vetcellen bevoren en vervolgens op natuurlijke wijze uit het lichaam afgevoerd. Het resultaat zijn een strakkere buik, benen, heupen en armen!

Sinds kort hebben wij een nieuw Bodywizard apparaat in onze salon. Hiermee worden vetcellen nog krachtiger en effectiever bevroren. Je kunt nu kennismaken met dit apparaat en 3 behandelingen boeken voor maar €350,00. De derde behandeling krijg je dus van ons cadeau!

Nieuw in onze salon: Neyes brows

Maak kennis van €45,00 voor €35,00

Droom je van perfect gevormde wenkbrauwen, zonder gebruik van permanente make-up? Vanaf nu kun je in onze salon terecht voor een Neyes Brows behandeling! Tijdens deze behandeling worden je wenkbrauwen perfect afgestemd op jouw gezicht en wensen. Daarbij wordt er alleen gewerkt met je natuurlijke wenkbrauwen.

Je kunt nu kennismaken met deze nieuwe behandeling voor €35,00 in plaats van €45,00! Gedurende 45 minuten ontvang je een intakegesprek, verven, opmeten van de wenkbrauw, voortekenen van de optimale vorm, inclusief knippen, harsen, pincet en afsluitende finish.

OPI ProSpa Pamper Pedicure + Gelcolor op teennagels

Nu van €70,00 voor €50,00

De lente is begonnen en dat betekent dat het binnenkort weer tijd wordt voor open sandalen, pumps en teenslippers. Bereid je voeten hierop voor met deze frisse lente actie!

Tijdens de Pamper Pedicure ontvang je een voetbad, nagels knippen, nagelriemverzorging, scrub, eelt verwijderen, masker, massage, Callus Smoothing Balm en Ceramide spray. Als afsluiter ontvang je een Gelcolor naar keuze op je teennagels. Je betaalt hier t/m eind april maar €50,00 in plaats van €70,00 voor!

Kom je binnenkort langs?

Bovenstaande acties zijn vanaf nu geldig en lopen t/m 30 april 2019. Ben je benieuwd geworden naar de Bodywizard Cryolipolyse, Neyes Brows en/of de Pamper Pedicure inclusief Gelcolor? Je kunt direct een afspraak boeken via onze website! Of kom langs in de salon, bel ons op of stuur een WhatsApp berichtje.

Boek jouw behandeling