Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

KRF (Keramische Radio Frequentie)

krf

De KRF is een anti-aging apparaat van Italiaanse topkwaliteit voor een ultiem verjongend resultaat. Deze techniek op het gebied van anti-aging voor lichaam en gezicht verjongt, verstevigt en modelleert de huid.

De KRF (keramische radio frequentie) werkt met radiofrequente techniek. Dit is een “flow” van elektromagnetische energie die zich door onze huid voortbeweegt en het weefsel van binnenuit opwarmt, ook wel warmtetherapie genoemd.

drie effecten van krf behandelingen

  1. Modelleert: Dit is een mechanische werking die de doorbloeding activeert, de voeding van de weefsels stimuleert en de lymfatische drainage voor het verwijderen van toxine in de huid activeert. Dit leidt tot een vermindering van cellulitis en verstevigt de lichaamscontouren voor een strakke uitstraling.
  2. Verstevigt: De thermische werking van de KRF verbreekt de verouderde structuur van de collagene vezels voor de aanmaak van een nieuws en strak collageen vezelnetwerk met een direct liftend effect. Uw huid wordt hierdoor steviger en voelt gladder aan.
  3. Verjongt: Met zijn biodynamisch werking verhoogt de KRF de activiteit van het celmetabolisme dat leidt tot een directe toename van de celenergie en verbetert de opname van werkstoffen. Tevens stijgt de activiteit van de fibroblasten voor de productie van collageen en elastine met een langdurig huidverjongend resultaat.

krf resultaten in het kort

  • Lifting van de huid.
  • Verstrakken van de contouren.
  • Reductie van rimpels en fijne lijntjes.
  • Drainage en modellage van het lichaam.

afspraak boeken

Kom je voor het eerst in onze salon? Boek dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.