Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Je kleur nagellak zegt meer over jezelf dan je denkt

Zelfverzekerd – Rood

OPI rood - Carola nails and beauty

Als jij ergens je zinnen op hebt gezet dan ga je er ook voor. Je weet dan ook precies wat je moet doen om je doel te bereiken. Anderen weten dit, en komen dan ook liever niet in jouw weg te staan. Dat is ook terug te zien in je garderobe. Je kleding is elegant en tijdloos, met hier en daar een verleidelijk accent. Als jij deze passie herkent in jezelf is een donkerrode kleur van OPI echt iets voor jou.

Nuchter – Groen

OPI groen - Carola Nails and Beauty

Druk maken om kleinigheden? Nee hoor! Jij bekijkt moeilijkheden graag van de positieve kant en ziet ze als een uitdaging. Met deze frisse kijk op dingen weet je altijd het beste uit situaties te halen. Jij bent een en al positieve energie, waar je anderen graag in meeneemt.

Girl next door – Roze

OPI roze - Carola Nails and Beauty

Een lichtroze kleur nagellak van OPI is echt iets voor jou als jij een natuurlijke schoonheid bent. Je valt liever niet op door uitgesproken kleding of make-up, maar doet dat liever met je lieve lach en mooie ogen. Schattig en lief zijn dan ook woorden die je vaak van anderen hoort. En dat is niet voor niets: jij bent gelukkig als anderen om je heen dat ook zijn.

Bruisende persoonlijkheid – Paars

OPI paars - Carola Nails and Beauty

Net als de kleur paars ben jij een mix van de twee uitgesproken kleuren rood en blauw. Je bent vurig, trendy en experimenteel. Je bent een emotionele sneltrein en kunt op een dag van humeurig naar blij gaan. Maar met je unieke en veelzijdige karakter weet je vooral een blijvende positieve indruk op mensen te maken

Rebels chique – Bruin

OPI bruin - Carola Nails and Beauty

Donker is het nieuwe rood, en dat weet jij als geen ander. Ook jij bent zelfverzekerd en stijlvol, maar bovenal durf jij je grenzen op te zoeken. Je bent niet snel bang en doet dingen graag op je eigen manier. Maar dat neemt niet weg dat je altijd classy blijft, waardoor anderen je doorgaans echt een toffe meid vinden!

Zonnetje in huis – Oranje

OPI oranje - Carola Nails and Beauty

Jij bent echt altijd vrolijk. Met die leuke lach en brede grijns op je gezicht weet je anderen vaak ook mee te slepen in die extase. Jij bent graag in de buurt van mensen, en zij ook in die van jou. Met je positieve mindset weet je regenwolken opzij te schuiven en daarvoor in de plaats een regenboog te toveren. Je bent hip, fel en sociaal, en daarom is oranje dé kleur voor jou!