Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Intakegesprek

wil jij weten wat wij voor jouw huid kunnen betekenen?

Boek dan nu een vrijblijvende intake. In onze salon werken wij met mooie apparatuur om uw huid te verbeteren. Wij vinden het erg belangrijk om samen met jouw te kijken wat wij bij jouw huid kunnen bereiken, daarnaast vinden wij het het belangrijk om te weten wat jouw doel en wensen zijn. Tijdens het intakegesprek doen wij een uitgebreide huidanalyse met ons Observ huidanalyse apparaat.

zo werkt de observ

Met de Observ is het mogelijk om jouw gezichtshuid op vijf verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Hierdoor worden kenmerken van jouw huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. De Observ komt daarbij ook in de diepere huidlagen. Hierdoor worden ook huidaandoeningen die vaak pas in de loop van de tijd zichtbaar worden al herkend.

Als wij een goede huidanalyse hebben gemaakt en wij jouw wensen weten, kunnen we samen bekijken welke behandelingen en producten het beste bij jouw huid passen. Deze kennismaking duurt ongeveer 30 minuten en is geheel vrijblijvend.

de voordelen van de observ huidanalyse

  • Gedetailleerde weergave van jouw huidconditie en huidkenmerken
  • Je ontvangt een effectief behandelplan van ons
  • Je ontvangt de gemaakte afbeeldingen per mail
  • Resultaten kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorafgaande sessies
  • Visualisatie van jouw huidverbetering

intake voor ipl, bodywizard cryolipolyse of pascaud contour

Voordat je bij SQIN een IPL, Bodywizard Cryolipolyse of Pascaud Contour behandeling(en) kunt ondergaan beginnen wij altijd met een intakegesprek. Tijdens de intake brengen we jouw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden in onze salon in kaart. Daarnaast geven we je meer informatie over de behandeling, onze apparatuur en de eventuele herhaal-behandelingen die nodig zijn voor een optimaal resultaat. Deze intake is geheel vrijblijvend.

afspraak boeken

Kom je voor het eerst in onze salon? Boek dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

boek direct een intakegesprek

laat een persoonlijk behandelplan opstellen

Wij stemmen onze behandeling helemaal af op jouw huid. Daarom stellen we graag een persoonlijk behandelplan op. We stemmen de behandelingen, de duur, de producten en het resultaat met jou af.