Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Grove poriën

minder grove poriën - SQIN in Elst

Grove poriën zijn poriën die groter zijn dan normaal. De poriën in de huid zijn de openingen van de kliertjes in onze huid. Dit zijn poriën die talg afscheiden (talgklieren) en die vocht afscheiden (zweetklieren). Iedereen heeft poriën en bij de meeste mensen zien we ze amper. In sommige gevallen zijn ze dus groter, deze grove poriën zien we vooral op de neus, voorhoofd en wangen. Hoewel grove poriën in principe geen kwaad kunnen, kunt u het wel als vervelend ervaren.

Oorzaken:

Grove poriën zien we vaak bij mensen die een vette huid hebben. Ook als u een gecombineerde huid heeft, heeft u waarschijnlijk grove poriën op uw neus, voorhoofd en wangen. Wat zijn de oorzaken van grove poriën:

  • Verstopte poriën; veel talgafscheiding, make-upgebruik, acne
  • Huidveroudering, de hoeveelheid collageen neemt af en de poriewanden worden slapper. Door vervuiling rekken de poriën vervolgens steeds verder op.
  • Genetische invloeden

Behandelingen tegen Grove poriën

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Boek een intake Boek jouw behandeling