Boek een kennismakingsbehandeling

Gerstekorrels

Gerstekorrel behandeling - SQIN in Elst

De officiële naam voor een gerstekorrel is milia. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hebben gerstekorrels niets te maken met acne of puistjes. Veel mensen verwarren het met mee-eters (comedonen); hierbij zijn de poriën van de huid verstopt door talg en huidschilfers. Bij gerstekorrels zijn de poriën niet verstopt met talg, maar met keratine. Keratine is een natuurlijk bestanddeel van de huid. Het korreltje zit diep in de huid (onder de epidermis), dus duwen en knijpen helpt niet.

Gerstekorrels kunnen worden behandeld door deze op professionele wijze met een naald in te prikken. Je kunt hiervoor een afspraak boeken in onze salon.

Behandenlingen voor Gerstekorrels

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Boek een intake Boek jouw behandeling

Covid-19 Update 😷

Voel je veilig

Wij werken in deze tijd met het hygiëne protocol van ANBOS Branchevereniging. Wij werken met handschoenen, mondkapjes en plexiglas schermen en desinfecteren na iedere behandeling.

Wij willen graag het volgende aan je vragen:

  • Heb je gezondheidsklachten blijf thuis!
  • Kom op tijd en als het kan alleen.
  • Handen wassen of desinfecteren voor en na de behandeling.
  • Betaal contactloos via pin of een tikkie. Contant geld mag ook, maar dan graag zo gepast mogelijk.