Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Herfst Acties

De hele maand oktober gelden er leuke acties op onze IPL en Cryolipolyse behandelingen. Oktober is namelijk dé maand om te starten met deze behandelingen! Door nu te starten ben je op tijd klaar voor het volgende zomerseizoen en kun je volop genieten van je gladde benen en je slanke lichaam!

IPL met Cinque.Zero

Onderbenen + bikinilijn + oksels van €175,- voor €125,- per behandeling

Droom je van zachte benen, haarloze oksels en een gladde bikinilijn? Start dan nu met onze IPL behandeling! IPL van Cinque.Zero is een snelle, gemakkelijke en pijnloze behandeling voor het verwijderen van ongewenste beharing van het gezicht en lichaam. Door het innovatieve koelsysteem is er een sterke reductie van de irritatie voor een aangename behandeling.

Bodywizard Cryolipolyse

3e behandeling t.w.v. €175,- cadeau

Wil je af van overtollig vet op buik, benen of armen? Cryolipolyse is een techniek waarbij ongewenste vetcellen in het lichaam worden bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Boek je intakegesprek voor je gewenste behandeling vóór 31 oktober 2018 om gebruik te maken van bovenstaande acties.