Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

De mooiste moederdagcadeaus bij SQIN!

Zondag 8 mei is het Moederdag! De allerliefste mama verdient natuurlijk een bijzonder cadeau. Verwen haar met liefde en verras haar met iets moois van SQIN. Van de fijnste behandelingen en verzorgingsproducten tot de mooiste make-up: voor iedere moeder is er een speciaal geschenk. Om je te helpen je moeder een onvergetelijke dag te bezorgen, zetten wij de mooiste cadeaus voor je op een rij. Bekijk onze acties hieronder. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een leuk cadeaupakket vol leuke verzorgingsproducten of een cadeaubon voor een behandeling en een bedrag naar keuze. We stellen graag een leuk pakketje voor je samen. Voor elke moeder wat wils!

Moederdag Treatment

Moederdag is hét moment om jouw lieve moeder eens goed in het zonnetje te zetten. Verras haar met een tegoedbon voor deze luxe Moederdag treatment.

Schoonheidsbehandeling 45 minuten + Gelcolor op de handen of voeten.

€55,-

te boeken vanaf 1 mei

Janzen actie

De ultieme geurbeleving met een luxe uitstraling. De Janzen geurstokjes zijn nu extra voordelig geprijsd omdat ze een nieuwe verpakking krijgen. Shop deze heerlijke geurstokjes van Janzen nu met een fijne korting:

1 voor €19,95
2 voor €27,50

Pupa actie

Pupa Milano is een trendy Italiaans make-up product voor de eigentijdse vrouw. Passie, vernieuwend en energiek zijn de woorden die de producten van Pupa Milano het beste omschrijven. De make-up producten uit de oude collectie shop je nu voor een zacht prijsje:

1 voor €7,50
2 voor €10,-