Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Cosmedix dag: 6 februari

Maak kennis met Cosmedix

Afgelopen jaar hebben wij ons nieuwe merk huidveranderingsproducten- en behandelingen in onze salon geïntroduceerd: Cosmedix. Om jou kennis te laten maken met dit merk organiseren wij op woensdag 6 februari een Cosmedix dag. Tijdens deze dag kun je een Cosmedix behandeling uitproberen, gelden er mooie acties en kun je leuke cadeaus mee naar huis nemen!

Wat is er te doen?

Tijdens de Cosmedix dag kun jij volop kennismaken met dit nummer 1 merk op het gebied van huidverandering. Er is een vertegenwoordigster van Cosmedix aanwezig, om jou alles te vertellen over de werking van de producten en behandelingen. Daarnaast krijgen 12 personen de kans om een Cosmedix behandeling te ondergaan. Wil jij je laten behandelen tijdens de Cosmedix dag? Meld je dan aan in onze salon! Vol = vol. 

Cosmedix starterspakket

Ben je benieuwd wat Cosmedix voor jouw huid kan betekenen? Maak dan gebruik van onze Cosmedix kennismakingsactie. Hierbij ontvang je voor maar €85,00 een starterspakket inclusief uitgebreide huidanalyse, productenpakket en een Cosmedix behandeling ter waarde van €78,50.

Cosmedix cadeaus

Cosmedix behandeling - Carola Nails and Beauty

Ben jij net zo enthousiast over Cosmedix geworden als wij, en wil je graag enkele producten mee naar huis nemen? Dan krijg je, afhankelijk van je besteding, mooie cadeau’s van ons!

  • Ontvang een behandeling en giftbag cadeau bij een besteding tussen €300,00 en €500,00
  • Ontvang een Cosmedix masker cadeau bij een besteding vanaf €500,00

Wat doet Cosmedix voor de huid?

Cosmedix kenmerkt zich door het gebruik van de zuiverste ingrediënten voor de huid. Hierdoor worden maximale resultaten behaald zonder huidirritaties die bij veel andere merken en producten voorkomen. Cosmedix behandelingen en producten stimuleren de celvernieuwing van de huid, waardoor:

  • De huid gladder en stralender uitziet
  • De huid oplicht en verheldert
  • De kans op pigmentverstoringen afneemt
  • De huid zichtbaar verjongt!

Lees hier meer over Cosmedix

Kun je er woensdag 6 februari niet bij zijn? Woensdag 25 september organiseren wij nogmaals een Cosmedix dag! We houden je op de hoogte.