Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Christmas shopping bij SQIN

christmas shopping - SQIN in Elst

The most wonderful time of the year

Op zaterdag 14 december kun je langskomen in onze salon voor een dagje christmas shopping! Op verschillende producten krijg je dan namelijk mooie korting. Ideaal als cadeau onder de kerstboom of om jezelf te verwennen!

Pupa feestmake-up

Tijdens het christmas shopping is is Angela van Bian-Visagie van 12.00 tot 14.00 uur aanwezig voor feestmake-up advies en om jouw make-up look voor de feestdagen gelijk te testen.

Stapelkorting

Op zaterdag 14 december ontvang je op alle producten van Pupa, OPI, Cosmedix, Pascaud en Skeyndor stapelkorting!

1 product = 10% korting
2 producten = 15% korting
3 of meer producten = 20% korting

2e product 50% korting

Een heerlijke geurkaars van Moments of bodylotion van Janzen? Tijdens het christmas shopping ontvang je 50% korting op het tweede product van Moments en/of Janzen!

Cadeaubon met een cadeautje

Wil je iemand tijdens de feestdagen verrassen met een cadeaubon van SQIN? Bij alle cadeaubonnen vanaf €25 ontvang je een Vamp! mascara van Pupa Milano t.w.v. €19,50 van ons cadeau.

Feestelijke openingstijden

Rondom de feestdagen geldern er afwijkende openingstijden in onze salon. Ideaal als je last minute nog een leuk kerstcadeau zoekt.
Zaterdag 21 december van 08.00 – 17.00 uur
Maandag 23 december van 08.30 – 21.00 uur
Dinsdag 24 december van 08.30 – 15.00 uur

Afspraak verzetten?

De feestdagen zijn voor ons een hele leuke, maar vooral ook drukke periode. Het ruilen van een afspraak is daarom niet mogelijk. Als je een afspraak niet binnen 24 uur van tevoren afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten voor de behandeling in rekening te brengen. We hopen natuurlijk dat dit niet nodig is en dat we jou op je afspraak zien!