Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Christmas Shopping avond

Op 13 december organiseert SQIN vanaf 18 uur een Christmas Shopping avond! Op deze avond dompelen we je onder het genot van een hapje en drankje onder in de wereld van Beauty, gelden er leuke acties en kun je jezelf of iemand anders verrassen met een Kerstcadeau uit onze salon.

15% korting

Op de Christmas Shopping avond ontvang je maar liefst 15% korting op alle producten uit onze salon. Verwen jezelf bijvoorbeeld met een heerlijke shower foam, bodylotion of giftset van Janzen. Of gun jezelf een verzorgend en ontspannend gezichtsmasker van MILU. We hebben heel wat producten in onze salon om jou te laten stralen tijdens de feestdagen. Ook erg leuk als Kerstcadeau!

Cadeaubon actie

Wil jij iemand blij maken met een Cadeaubon van SQIN Koop de cadeaubon dan op de Christmas Shopping avond en ontvang een leuk product van ons cadeau! Ga bijvoorbeeld voor een mooie mascara of nagellak om je look tijdens de feestdagen helemaal af te maken, of als extra verrassing bij de cadeaubon!

Feestmake-up advies

Ga jij tijdens Kerst of Oud & Nieuw voor een onvergetelijke look en kun je nog wat tips gebruiken voor de perfecte make-up? Op de Christmas Shopping avond is Bian Visagie aanwezig om feestmake-up advies te geven. Wil je die avond graag door Bian Visagie worden opgemaakt? Meld je dan hiervoor aan bij SQIN. Vol = vol.