Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour: Zo verlopen deze behandelingen

De afgelopen tijd heb je waarschijnlijk het een en ander over onze Bodywizard en Pascaud Contour behandelingen voorbij zien komen. De Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour behandeling zijn beide bedoeld voor een strakkere en stevigere huid. Bodywizard Cryolipolyse doet dit door middel van vetbevriezing, Pascaud Contour is een van de nieuwe apparaten in onze salon en werkt met een combinatie uit vacuüm, radiofrequentie, softlaser en LED. Ben je benieuwd hoe deze behandelingen verlopen? In deze blog vertellen we je hier graag meer over.

Zo verlopen de behandelingen bij SQIN

Voor welke behandeling je bij SQIN ook komt, we beginnen altijd met een vrijblijvende intake. Tijdens de intake ontvang je van ons uitleg over de behandelingen en krijg je uiteraard de ruimte om vragen te stellen. Daarna vul je een uitgebreide vragenlijst in, om er zeker van te zijn dat deze behandeling geschikt voor je is. Tot slot worden er foto’s gemaakt, zodat we de werking van de behandelingen kunnen bijhouden.

Als je voor een Bodywizard Cryolipolyse behandeling in onze salon komt wordt je voor iedere behandeling gewogen en maken we foto’s. Bij de Pascaud Contour maken we foto’s voor en na de kuur. Een kuur voor het lichaam bestaat uit 10 behandelingen, een kuur voor het gezicht bestaat uit 6 behandelingen. Aan het einde van Cryolipolyse of Pascaud Contour kuur plannen we een evaluatiegesprek in om de resultaten te bespreken.

Wij vinden het belangrijk dat je de beste resultaten behaald en deze ook worden behouden. Daarom raden wij aan om beide behandelingen met enige regelmaat te herhalen. Voor een Cryolipolyse behandeling is dit één keer per jaar (mits de levensstijl niet drastisch veranderd), voor de Pascaud Contour is dit ongeveer één keer per acht weken.

Combineer de behandelingen voor het beste resultaat

Wij zetten de Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour behandeling ook vaak als combinatie in. Daarbij beginnen we met vetbevriezing met behulp van de Bodywizard. Doordat het aantal vetcellen verminderd, kan er iets lossere of slappere huid achterblijven. Met behulp van de Pascaud Contour wordt deze huid verstevigd, voor een mooi strak resultaat.

Actie van de maand

In juni geldt er een mooie kennismakingsactie op de Pascaud Contour. Je ontvangt dan 15% korting op een kuur. Ideaal als je wilt testen wat deze behandeling voor jouw huid kan betekenen.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake