Contact

St. Werenfriedplein 9
6661 EJ Elst
Tel: 0481-375840
Kvk: 09114458

Whatsapp: 06 57 76 00 51

info@sqinbycarola.nl

Boek een SQINtroduction behandelingBoek jouw behandeling

Kom je voor het eerst in onze salon en weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Boek dan eerst een gratis en vrijblevend intake gesprek.
Kom je voor een herhaalbehandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Body-wizard cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een techniek waarbij ongewenste vetcellen in het lichaam worden bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten. Dit is een wetenschappelijk onderzochte en bewezen methode, die zichtbaar vet reduceert.

Deze behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt die ongewenst vet kwijt wil. Zowel mannen als vrouwen, ongeacht huidtype, kunnen een Cryolipolyse behandeling ondergaan. De behandeling leent zich daarnaast ook voor fanatieke sporters die net dat ene beetje extra vet kwijt willen.

De werking van de Body-wizard cryolipolyse

  • Nauwkeurige koeling van het onderliggend vetweefsel.
  • Start van een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcellen.
  • Slinken van de vetlaag/het aantal vetcellen.
  • Resultaat: Een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Te behandelen zones

De Body-wizard cryolipolyse kan 4 verschillende zones van het lichaam behandelen:

  • Buik
  • Love Handles
  • Bovenbenen
  • Armen

Afhankelijk van uw wensen stellen we een persoonlijk behandelplan op, waarbij we één of meerdere zones behandelen.

Het verschil tussen afvallen en Cryolipolyse

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk, maar als men weer zwaarder wordt dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

De Body-wizard cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Behandelplan

Een Cryolipolyse behandeling werkt per zone. Afhankelijk van uw wensen behandelen we één of meerdere zones. Een behandeling duurt niet langer dan 1 uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw wensen en het aantal zones dat wordt behandeld. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw behandelplan vast te stellen.

Natuurlijk kunnen er altijd nieuwe vetcellen ontstaan. Dit komt vaak voor bij een verandering van de levensstijl. Afhankelijk van uw levensstijl kan het toch nodig zijn om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen. Zo blijft uw resultaat altijd mooi behouden!

Afspraak boeken

Kom je voor het eerst in onze salon? Boek dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.