Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Wimperextensions & Volume Lashlift

Perfect Eyelash Wimperextensions

Wil jij ook mooie volle wimpers die 2 tot 4 weken blijven zitten? Zelfs wanneer je sport, zwemt en natuurlijk met douchen? Dan zijn de wimperextensions de oplossing voor jou. Wij werken met het zogenaamde One by One techniek van Perfect Eyelash.

Wat zijn wimperextensions?

One by One wimperextensions is een verlenging- én verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. De extensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die bij One by One haartje voor haartje op de natuurlijke wimpers plakt. De wimperextensions worden nooit op de huid of op de wimperrand geplaatst. De extensions kunnen alleen worden geplaatst door een wimperstylist en dus niet door jezelf.

Verzorging wimperextensions

 • Gedurende 2 uur na de behandeling de wimpers niet nat maken.
 • Trek niet aan je wimpers.
 • Wrijf niet in je ogen.
 • Gebruik geen mascara.
 • Verwijder jouw wimperextensions nooit zelf.
 • Reinig jouw wimperextensions met de daarvoor bestemde make-up removers.

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder losweekt. Op geen enkele andere manier kunnen extensions verwijderd worden. Dit kan ook alleen worden gedaan door een wimperstylist.

Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimpers?

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Dit hangt wel af van een aantal factoren:

 • De wimperextensions worden door een ervaren wimperstylist met de juiste benodigdheden geplaatst.
 • De wimperextensions worden nooit zelf geplaatst of verwijderd.
 • De klant volgt de after-care instructie van de wimperstylist op.

Opvul behandeling

De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimpers en de dagelijkse verzorging door jezelf. Een groeicyclus van de natuurlijke wimper is ongeveer 3 tot 6 weken. Het is raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling verwijderen we de losse wimperextensions en worden nieuwe wimperextensions op de vrije haren geplaatst.

Kan iedereen wimperextensions dragen?

In principe kan iedereen wimperextensions dragen. Er gelden een aantal uitzonderingen:

 • Ale je geen eigen wimpers hebt.
 • Als je broze wimpers hebt.
 • Als je een allergie hebt voor bestanddelen die in de bonder zitten.

Perfect Eyelash Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions. Perfect Eyelash werkt met siliconen pads en milde, maar zeer effectieve, producten waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E.

Als finishing touch kunnen de wimpers geverfd worden voor een perfecte, natuurlijke oogopslag! Het resultaat van de Lash Volume Lift behandeling is ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar.

afspraak boeken

Kom je voor het eerst in onze salon? Boek dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

boek jouw behandeling