Pupa Milano make-up, workshops en arrangementen

Pupa Milano make-up - Carola Nails and Beauty in Elst

Pupa Milano is een make-up merk uit Italië, dat bekend staat om zijn opvallend rode design. Pupa betekent letterlijk poppetje of klein meisje. Make-up producten van dit merk zijn dan ook speels, fris en stralen een en al positiviteit uit. Deze kenmerken worden gedeeld door alle vrouwen en dat is ook wat Pupa Milano uit wil stralen: De schoonheid van Pupa is voor iedereen bereikbaar.

Producten van Pupa Milano zijn niet alleen ontzettend mooi en aangenaam op de huid, maar zijn ook geschikt voor gevoelige huid en bovendien dierproefvrij getest. Maar make-up van Pupa Milano heeft nog veel meer voordelen.

De voordelen van Pupa Milano op een rijtje

  • Langdurige houdbaarheid
  • Hypoallergeen
  • Niet op dieren getest
  • Comfortabel gevoel
  • Prachtige uitstraling
  • Goed doordacht kleurengamma
  • Producten bevatten tocopherol
  • Sterke prijs/kwaliteit verhouding

Workshops & make-up adviezen

SQIN By Carola is in samenwerking met Bian-visagie verkooppunt van Pupa Milano. Maar er is meer van Pupa in onze salon!

Er worden regelmatig make-up workshops in samenwerking met Bian-visagie gegeven, waarbij er onder andere aandacht wordt besteed aan gezichtsanalyse en kleurkeuze, het accentueren van de oogmake-up, een dag- en avondmake-up, en een perfecte wenkbrauw/lip/brush. De kosten voor een Pupa Workshop (2 uur) bedragen € 20.- p.p. Een hapje en een drankje worden door ons verzorgd. (de workshop en prijs is gebaseerd op deelname van 6 personen). Tijdens de workshop ontvangt u 10% korting op de producten van Pupa.

De eerstvolgende workshop data zijn: Maandag 17 juni en Maandag 1 juli ( vol ), na de zomer nieuwe data. De workshop wordt gegeven op de avond en start om 18.30 uur ( aanwezig 18.15 uur ). * Bij niet voldoende animo wordt de workshop 7 dagen van te voren geannuleerd of verplaatst.

Boek gelijk een workshop via SQINByCarola.

Beauty Arrangement

Binnenkort een bruiloft, verjaardag of een ander bijzonder feest? Wordt het stralende middelpunt van deze mooie dag met ons Beauty Arrangement! Het Beauty Arrangement bestaat uit een Micro Dermabrasie behandeling, Gelcolor, Pupa proef make-up en make-up op de dag zelf voor *€225.-                               Als cadeau krijg je een leuk pakketje t.w.v. € 34.90 met 2 mooie producten uit onze salon mee naar huis.

* Bij Bian Visagie komt er op feestdagen of in het weekend een extra toeslag bij en wordt er buiten Elst een reiskostenvergoeding gevraagd. Vraag Bian Visagie om te voorwaarden.

Meer weten over ons Beauty Arrangement of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op!