Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Pupa Milano make-up, workshops en arrangementen

Pupa Milano

Pupa Milano is een make-up merk uit Italië, dat bekend staat om zijn opvallend rode design. Pupa betekent letterlijk poppetje of klein meisje. Make-up producten van dit merk zijn dan ook speels, fris en stralen een en al positiviteit uit. Deze kenmerken worden gedeeld door alle vrouwen en dat is ook wat Pupa Milano uit wil stralen: De schoonheid van Pupa is voor iedereen bereikbaar.

Workshops & make-up adviezen

SQIN By Carola is in samenwerking met Bian-visagie verkooppunt van Pupa Milano. Maar er is meer van Pupa in onze salon!

Er worden regelmatig make-up workshops in samenwerking met Bian-visagie gegeven, waarbij er onder andere aandacht wordt besteed aan gezichtsanalyse en kleurkeuze, het accentueren van de oogmake-up, een dag- en avondmake-up, en een perfecte wenkbrauw/lip/brush. De kosten voor een Pupa Workshop (2 uur) bedragen € 25.- p.p. Een hapje en een drankje worden door ons verzorgd. (de workshop en prijs is gebaseerd op deelname van 6 personen). Tijdens de workshop ontvangt u 10% korting op de producten van Pupa.

Het is mogelijk om een datum met ons samen te plannen als u zelf een groep van minimaal vier personen heeft.

Boek gelijk een workshop via SQINByCarola.

Beauty Arrangement

Binnenkort een bruiloft, verjaardag of een ander bijzonder feest? Wordt het stralende middelpunt van deze mooie dag met ons Beauty Arrangement! Het Beauty Arrangement bestaat uit een Microdermabrasie behandeling, gelcolor, Pupa proef make-up en make-up op de dag zelf voor *€ 225. Als cadeau krijg je een leuk pakketje t.w.v. € 34,90 met 2 mooie producten uit onze salon mee naar huis.

* Bij Bian Visagie komt er op feestdagen of in het weekend een extra toeslag bij en wordt er buiten Elst een reiskostenvergoeding gevraagd. Vraag Bian Visagie om de voorwaarden.

Meer weten over ons Beauty Arrangement of een afspraak inplannen? Neem contact met ons op!