Neyes Brows

Neyes Brows wenkbrauwen - SQIN by Carola

Perfect gevormde wenkbrauwen

Droom je van perfect gevormde wenkbrauwen? Bij SQIN kun je terecht voor de Neyes Brows techniek. Hiermee worden je wenkbrauwen gevormd in de vorm die perfect aansluit bij jouw gezicht en wensen. De behandeling bestaat uit 10 stappen, die in ongeveer 45 minuten worden uitgevoerd door onze getrainde Neyes Brows artists.

Neyes Brows is geen permanente make-up

Tijdens een Neyes Brows behandeling werken wij uitsluitend met je natuurlijke wenkbrauwen. Om die perfect gevormde wenkbrauw te behalen werken wij onder andere met een speciale wax, de fijnste pincetten, knippen, harsen en verf. Vooraf aan de behandeling worden je wenkbrauwen opgemeten en voorgetekend in de optimale vorm.

Hoe vaak moet ik een Neyes Brows behandeling herhalen?

Omdat Neyes Brows niet met permanente make-up werkt kun je deze behandeling het beste iedere 4 – 6 weken herhalen. Hoe vaak je zult moeten komen is per persoon verschillend en hangt onder andere af van je natuurlijke wenkbrauwgroei. Een nabehandeling bestaat uit dezelfde stappen als de eerste behandeling.

Neyes Brows resultaten

Neyes Brows wenkbrauwen - SQIN by Carola Neyes Brows wenkbrauwen - SQIN by Carola

Boek jouw behandeling

Wil je zelf ervaren wat Neyes Brows met je wenkbrauwen kan doen? Boek dan een afspraak in onze salon! Als je voor het eerst komt beginnen we met een intakegesprek, waarin we jouw wensen bespreken en de optimale wenkbrauw vorm voor jouw gezicht bepalen.

Boek een afspraak