Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Kunstnagels, Gelcolor by OPI en OPI ProSpa Manicure


Acryl en Gelnagels

Steeds meer vrouwen dragen kunstnagels, omdat ze vaak problemen hebben met hun eigen nagels of omdat ze het gewoon makkelijk en verzorgd vinden. Heb jij last van zwakke nagels of scheuren ze vaak in, breken ze snel of brokkelen ze af, dan kun je dit oplossen met kunstnagels. Met kunstnagels verstevig je de natuurlijke nagel en met één behandeling heb je al mooie lange verzorgde nagels. Na analyse van jouw nagels en in overleg met jouw kiezen we voor Acryl of de Diamond Gel van OPI. Dit is mogelijk met een verlenging of een verstevigend laagje over jouw natuurlijke nagels.

Gelcolor by OPI

Nooit meer je nagels lang hoeven laten drogen, geen beschadigingen of afbladderen van de nagellak. Dan is Gelcolor by OPI wat voor jouw! Gelcolor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak. De nagels worden voorzien van een gekleurd laagje gel en dit geeft een prachtig glad en glanzend resultaat. Deze behandeling is er voor iedere vrouw die er altijd verzorgd uit wil zien. Ook voor een speciale gelegenheid of voor bijvoorbeeld een vakantie is Gelcolor van OPI de oplossing. Gelcolor blijft zo’n 3 weken mooi!

OPI ProSpa Manicure

Handen en nagels worden veel gebruikt en hebben daarom extra verzorging nodig zodat de conditie van de huid en nagels goed blijft. Deze behandelingen zijn daarom helemaal geen overbodige luxe, je handen zullen na deze behandelingen weer heerlijk zacht zijn en er verzorgd uitzien. OPI heeft met de ProSpa lijn de eerste en enige professionele skin care lijn voor in de salon en voor thuis. Nagels worden gelakt met Infinite Shine by OPI.