Boek een SQINtroduction behandeling

Intakegespek

Observ huidanalyse - SQIN by Carola

Wilt u weten wat wij voor uw huid kunnen betekenen?

Boek dan nu een vrijblijvende intake. In onze salon werken wij met mooie apparatuur om uw huid te verbeteren. Wij vinden het erg belangrijk om samen met u te kijken wat wij bij uw huid kunnen bereiken, daarnaast vinden wij het het belangrijk om te weten wat u doel en wensen zijn. Tijdens het intakegesprek doen wij een uitgebreide huidanalyse met het Observ huidanalyse apparaat.

Zo werkt de Observ

Met de Observ is het mogelijk om uw gezichtshuid op vijf verschillende manieren te bekijken en vast te leggen. Hierdoor worden kenmerken van uw huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. De Observ komt daarbij ook in de diepere huidlagen. Hierdoor worden ook huidaandoeningen die vaak pas in de loop van de tijd zichtbaar worden al herkend.

Als wij een goede huidanalyse hebben gemaakt en wij uw wensen weten, kunnen we samen bekijken welke behandelingen en producten van Pascaud, of Hydropeptide het beste bij uw huid passen. Deze kennismaking duurt ongeveer 30 minuten en is geheel vrijblijvend.

De voordelen van de Observ huidanalyse

  • Gedetailleerde weergave van uw huidconditie en huidkenmerken
  • U ontvangt een effectief behandelplan van ons
  • U ontvangt de gemaakte afbeeldingen per mail
  • Resultaten kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorafgaande sessies
  • Visualisatie van uw huidverbetering

Intake voor IPL, Bodywizard Cryolipolyse of Pascaud Contour

Voordat u bij SQIN een IPL, Bodywizard Cryolipolyse of Pascaud Contour behandeling(en) kunt ondergaan beginnen wij altijd met een intakegesprek. Tijdens de intake brengen we uw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden in onze salon in kaart. Daarnaast geven we u meer informatie over de behandeling, onze apparatuur en de eventuele herhaal-behandelingen die nodig zijn voor een optimaal resultaat. Deze intake is geheel vrijblijvend.

Boek direct een intakegesprek

Laat een persoonlijk behandelplan opstellen

Wij stemmen onze behandeling helemaal af op jouw huid. Daarom stellen we graag een persoonlijk behandelplan op. We stemmen de behandelingen, de duur, de producten en het resultaat met jou af.