Boek een kennismakingsbehandeling

IPL by Cinque.Zero

IPL ontharing bij SQIN by Carola

IPL staat voor Intense Pulsed Light dat werkt op verschillende imperfecties. Cinque.Zero werkt op een snelle, veilige en effectieve manier om ongewenste beharing te verwijderen en huidproblemen te behandelen. Door de innovatieve technieken van Cinque.Zero is er een sterke reductie van de behandeltijd en irritatie met een optimaal behandelresultaat.

Pijnloze ontharing

IPL van Cinque.Zero is een snelle, gemakkelijke en pijnloze behandeling voor het verwijderen van ongewenste beharing van het gezicht en lichaam. Door het innovatieve koelsysteem is er een sterke reductie van de irritatie voor een aangename behandeling. In onze salon stellen wij een persoonlijk programma voor u samen zodat de beste resultaten kunnen worden bereikt.

Huidproblemen en IPL

Hyperpigmentatie

Om de cellulaire activiteit van melanocyten en hyperpigmentatie te stabiliseren. De lichtenergie versnelt de celvernieuwing en heeft een aanspannend effect op de oppervlakkige rimpels.

Onzuivere huid

Om de huid zichtbaar mooier en egaler te maken met een gewenst mat effect. De specifieke golflengte normaliseert de talgproductie door de optimale balans te herstellen.

Couperose

Verhoogt de vitaliteit van de weefsels om zo de huid nog mooier te maken. Versterkt de kleine oppervlakkige haarvaten, typerend voor de reactieve huid terwijl gelijktijdig imperfecties die bij de gevoelige huid horen verminderd worden.

Fotoverjonging

Om de tekenen van de tijd te bestrijden en een huid te krijgend ie stralender, steviger en jeugdig is De lichtenergie dringt geheel in de huid van het gezicht, de hals en het decolleté in om rimpels te verminderen.

 

 

 

Covid-19 Update 😷

Voel je veilig

Wij werken in deze tijd met het hygiëne protocol van ANBOS Branchevereniging. Wij werken met handschoenen, mondkapjes en plexiglas schermen en desinfecteren na iedere behandeling.

Wij willen graag het volgende aan je vragen:

  • Heb je gezondheidsklachten blijf thuis!
  • Kom op tijd en als het kan alleen.
  • Handen wassen of desinfecteren voor en na de behandeling.
  • Betaal contactloos via pin of een tikkie. Contant geld mag ook, maar dan graag zo gepast mogelijk.