Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Brow Behandelingen

Perfect gevormde wenkbrauwen

Droom je van perfect gevormde wenkbrauwen? Bij SQIN kun je terecht voor een speciale Brows techniek. Hiermee worden je wenkbrauwen gevormd in de vorm die perfect aansluit bij jouw gezicht en wensen. De behandeling bestaat uit 10 stappen, die in ongeveer 45 minuten worden uitgevoerd door onze getrainde Brows artists.

De Brows behandeling is geen permanente make-up

Tijdens een Brows behandeling werken wij uitsluitend met je natuurlijke wenkbrauwen. Om die perfect gevormde wenkbrauw te behalen werken wij onder andere met een speciale wax, de fijnste pincetten, touw, knippen, harsen en verf of henna. Vooraf aan de behandeling worden je wenkbrauwen opgemeten en voorgetekend in de optimale vorm.

Hoe vaak moet ik een Brows behandeling herhalen?

Om je wenkbrauwen perfect te houden kun je deze behandeling het beste iedere 4 – 5 weken herhalen. Hoe vaak je zult moeten komen is per persoon verschillend en hangt onder andere af van je natuurlijke wenkbrauwgroei. Een nabehandeling bestaat uit dezelfde stappen als de eerste behandeling.

Boek jouw behandeling

Wil je zelf ervaren wat wij met jouw wenkbrauwen kunnen doen? Boek dan een afspraak in onze salon! Als je voor het eerst komt beginnen we met een intakegesprek, waarin we jouw wensen bespreken en de optimale wenkbrauw vorm voor jouw gezicht bepalen.

Afspraak boeken

Kom je voor het eerst in onze salon? Boek dan eerst een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Kom je voor een herhaal-behandeling? Je kunt dan ook gelijk jouw behandeling boeken.

Boek jouw behandeling