Boek een kennismakingsbehandeling

Body-wizard cryolipolyse

Cryolipolyse is een techniek waarbij ongewenste vetcellen in het lichaam worden bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten. Dit is een wetenschappelijk onderzochte en bewezen methode, die zichtbaar vet reduceert.

Deze behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt die ongewenst vet kwijt wil. Zowel mannen als vrouwen, ongeacht huidtype, kunnen een Cryolipolyse behandeling ondergaan. De behandeling leent zich daarnaast ook voor fanatieke sporters die net dat ene beetje extra vet kwijt willen.

Hoe werkt de Body-wizard cryolipolyse?

  • Nauwkeurige koeling van het onderliggend vetweefsel
  • Start van een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcellen
  • Slinken van de vetlaag/het aantal vetcellen
  • Resultaat: Een zichtbare vermindering van vetophopingen

Te behandelen zones

De Body-wizard cryolipolyse kan 4 verschillende zones van het lichaam behandelen:

  • Buik
  • Love Handles
  • Bovenbenen
  • Armen

Afhankelijk van uw wensen wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld, waarbij een of meerdere zones worden behandeld.

Het verschil tussen afvallen en Cryolipolyse

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.
De Body-wizard cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Behandelplan

Een Cryolipolyse behandeling werkt per zone. Afhankelijk van uw wensen worden een of meerdere zones behandeld. Een behandeling duurt niet langer dan 1 uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw wensen en het aantal zones dat wordt behandeld. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw behandelplan vast te stellen.

Natuurlijk kunnen er altijd nieuwe vetcellen ontstaan. Dit komt vaak voor bij een verandering van de levensstijl. Afhankelijk van uw levensstijl kan het daarom nodig zijn om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen. Zo blijft uw resultaat altijd mooi behouden!

Actie

Actie:
Actie! Kuur 3 behandelingen 1 zone van € 525.- voor € 450,00 incl. Cosbeau serum t.w.v € 59,-

Afspraak boeken