Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Behandelingen van de maand: Wimperextensions en Lash Lift

Wegens succes is onze Wimperextensions en Lash Lift actie van de maand verlengd!

De behandelingen van de maand juni en juli staan in het teken van een mooie oogopslag met lange, volle wimpers! Door middel van Wimperextensions en Lash Lift worden mooie verzorgde wimpers gecreëerd waarmee u zorgeloos kunt douchen, sporten en zwemmen. Ook erg handig voor op vakantie, als u zonder make-up wilt zwemmen en er toch verzorgd uit wilt zien!

Wat zijn Wimperextensions en Lash Lift?

One by one wimperextensions is een verlenging- én verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Wimperextensions worden bevestigd door middel van een speciale bonder die haartje voor haartje op de natuurlijke wimpers plakt. Het resultaat zijn lange, volle wimpers zonder het gebruik van mascara tot wel 3-4 weken lang!

Elleebana Lash Lift maakt gebruik van een unieke techniek, gecombineerd met een lotion en siliconen staafjes om de natuurlijke wimpers te liften. Uw wimpers lijken hierdoor voller en langer, voor een meer open en frisse blik. Het resultaat van een Lash Lift houdt ongeveer 6 tot 8 weken aan.

Nu met mooie korting!

Als u nu een Wimperextensions behandeling boekt betaalt u slechts €50,- in plaats van €70,- voor deze behandeling.
Gaat u voor een Lash Lift behandeling? Dan betaalt u €45,- en krijgt u het verven van uw wimpers ter waarde van €10,- cadeau!

Wimperverzorging voor thuis

Wist u dat u gezonde lange wimpers ook vanuit huis kunt creëren? Het Dr. MASSING LongLashes wimperserum stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de wimperhaartjes tegen. Uw wimpers worden hierdoor binnen 6-8 weken zichtbaar langer én voller! U kunt dit wimperserum in onze salon kopen voor €49,95.

Boek nu uw behandeling van de maand