Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Behandelingen van de maand oktober

My Skincaud

My Skincaud met gratis serum

My Skincaud is een nieuwe, revolutionaire methode om huidveroudering tegen te gaan. Deze methode is vanaf nu in onze salon verkrijgbaar!

Op basis van jouw DNA

My Skincaud gaat huidveroudering tegen met behulp van jouw DNA! In onze salon nemen we met een wattenstaafje een klein beetje wangslijmvlies bij je af. Dit sturen wij vervolgens op naar de Universiteit van Maastricht, waar wordt getest op welke factoren van huidveroudering jouw huid reageert. Vervolgens kun je de behandeling starten, met het Pascaud serum dat helemaal matcht met jouw DNA!

50% korting op het eerste serum

Bij deze behandeling krijg je het Code X Serum ter waarde van €99,00 cadeau! Dit serum is geschikt voor alle huidtypen en maakt je huid zichtbaar strakker binnen enkele behandelingen.

Start je in oktober met de My Skincaud behandeling? Dan ontvang je bovendien 50% korting op het eerste serum (ter waarde van €99,00) dat jij koopt.

Meer informatie over My Skincaud

Combideal: Bij een Henna behandeling een Gelcolor voor €15,00

Boek nu een Henna behandeling inclusief scrub, opmeten, uittekenen, verven met Henna, harsen/epileren en bijknippen en combineer dit met een Gelcolor voor €15,00.

Exclusief €5,00 verwijderen oude Gelcolor.

10% korting op alles in de webshop!

Ken jij onze webshop al? Via onze webshop kun je onze producten van Cosmedix, Pascaud, Janzen en Skeyndor bestellen! Kom nooit meer voor een lege beauty-kast te staan en vul jouw huidverzorging op tijd aan!

De hele maand oktober krijg je 10% korting op jouw bestelling via de webshop!

Naar de webshop