Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Behandelingen van de maand: Dermapeel Pro & Oxygen Treatment

Mooie stralende huid met Skeyndor

Droom jij van jonge stralende huid, maar kan jouw huid wel een boost gebruiken? Dan zijn de Skeyndor behandelingen van de maand bij SQIN iets voor jou! De Dermapeel Pro en Oxygen Treatment richten zich op het verbeteren van de huid, zodat jij maart stralend doorkomt!

Dermapeel Pro

De Dermapeel Pro behandeling is een peeling die zich richt op het oplossen van verschillende huidproblemen. Dermapeel Pro gaat pigment- en huidvlekken, littekens en ontstekingen tegen, vermindert rimpels en fijne lijntjes en stimuleert celvernieuwing voor een frisse en jeugdige uitstraling.

Power Oxygen Treatment

Power Oxygen is een nieuwe behandeling van Skeyndor, die zich richt op het ontgiften, het herstellen van de vochtbalans en de verhoging van het zuurstofniveau in de huid. Het resultaat is een gezuiverde en stralende huid

10% Korting op jouw Skeyndor producten

Als je in maart een Dermapeel Pro of Oxygen Treatment behandeling inplant of reeds hebt ingepland bij SQIN ontvang je 10% korting op alle Skeyndor producten! Zo kun jij jouw huid ook na de behandeling de verzorging bieden die het verdient.

Boek direct een afspraak