Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

Behandeling van de maand: Power Hyaluronic Treatment

Voor een verbeterde huidconditie

De Skeyndor behandeling van deze maand* staat volledig in het teken van een verbeterde huidconditie. De Power Hyualuronic Treatment richt zich op het optimaliseren van het vochtbalans in de huid, waardoor de huid beter aanvoelt en oneffenheden worden gereduceerd.

Skeyndor Power Hyaluronic Treatment

De Power Hyaluronic Treatment brengt het natuurlijke vochtgehalte van de huid in balans, voor een optimale hydratatie. Tijdens deze behandeling wordt de huid verzorgt met hyaluronzuur, een natuurlijke stof die dient om water in de huid aan te trekken en vast te houden.
Na deze behandeling is je huid aanzienlijk beter gehydrateerd, ervaar je onmiddelijk een vochtaanvullend en comfortabel gevoel, nemen rimpels die door vochttekort zijn ontstaan af, ziet je huid er beter uit en voelt deze zachter aan. En voor een extra boost wordt je gezicht na de behandeling verzorgd met de Skeyndor Hyaluronic dagcrème.

Een cadeau voor jou

Als je tussen 15.05 en 15.06 de behandeling van de maand boekt krijg je van ons de Skeyndor Power Hyaluronic Booster ter waarde van €49,95 cadeau! Met de booster kun je het vochtbalans van jouw huid ook na de behandeling boosten, zodat het resultaat van de behandeling nog langer behouden blijft.

*Deze behandeling van de maand geldt van 15.05.18 t/m 15.06.18